reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dziendoberek :-D:tak::-);-):tak::-D

witam znowu po dluzszej nieobecnosci jakos ten stan blogoslawiony mnie strasznie rozleniwia...:baffled::baffled: zanim nadrobie co u was to chyba tydzien mi zejdzie haaa

my jakos powolutku zblizamy sie do konca jeszcze 2 msc to juz bardzo maaaało czasu ale narazie wszystko ok tylko niewielkie problemy byly ostatnio ale okazalo sie ze to nic groznego:sorry2::tak:

Mikolaj bez pieluszki juz prawie caly czas !!! jestesmy dumni z siebie oboje bo bylo bardzo ciezko z odpieluszkowaniem ale juz tylko niewielki problem z kupka bo laduje w gaciach ale do tego chyba tez dojdziemy ??:happy2::szok:

Gorace pozdrowienia dla was wszystkich i bede zagladac czesciej bo teraz mam milion stron do nadrobienia :-):-)

reklama
Witam,
Karola za 130 000e to pewnie studio, bo obok nas też wybudowali nowe osiedle i podobne ceny były, a nowy domek w szeregowcu od 230 000 (bez pomieszczenia na rower i ogródek płotkami drewnianymi ogrodzone) do 250 000 (z pomieszczeniem na rower i ogródek obmurowany czyli nikt niechciany nie jest w stanie tam wejść) ale w środku surowe mury :tak:
Bira Samsonite są bardzo dobre dobrej firmy, wszyscy je zachwalają:tak:, ale cena 100e za walizkę trochę mnie przeraża :szok::no: Ty ile dałaś za swoją walizkę ?
Mama Mikołaja, Lea ładne imię :tak::tak::tak: Odpoczywaj i bywaj u nas częściej :tak:
Agasta dokładnie masz świetną pracę pod względem ugodowym :tak:Ja szukam pracy od 9:00 do 14:30 (pn, wt, cz, pt) i nie ma nic :no: Ewentualnie mogę jeszcze pracować w środę od 9:00 do 11:30:tak:
Pozostało mi szybko nauczyć się dobrze języka i wtedy zapewne będzie łatwiej:tak:

Ostatnia edycja:
ja mam dziś takiego lenia ze szok chyba przez tą pogodę o 9 włączylam małemu bajkę i sobie oglądał a ja się położyłam zasnełam i nie dawno wstalam ale już się zbieram i jadę na jakieś zakupy !!!!

Mamo Mikołaja ty rodzisz dopiero za 2 miesiące a widzę już masz imię dla córeczki a ja nadal nie mogę się zdecydować Majka czy Zosia !!1
i gratuluje odpieluszkowania a w nocy też Mikołaj jest bez pieluszki bo u nas w dzień Dawidek też już pięknie robi siku do nocniczka i to już z 3 miesiące ale w nocy musi mieć pieluchę i w ciągu dnia jak śpi to też jeszcze nie raz się posika i kupe też za nic w świecie nie chce zrobić do nocnika

do potem!!!

AGNES mikolaj spi z pielucha bo jest przeziebiony od kilku tygodni i zdarzalo sie siku w lozku wiec teraz zakladam mu pieluche ale rano jest sucha i ladnie wola i biegniemy na nocniczek a kupa tez w gacieeeee !!!

co do imienia dla malej to zmienia sie co tydzien wiec narazie ma byc Lea a niewiem jak bedzie jak sie urodzi haaaa

Mamo Mikołaja miło Ciebie widzieć, ciekawa jestem która z nas będzie pierwsza :) U mnie również typowe dolegliwości ciążowe, mały jest taki "wiercidupa" że non stop kręci jakieś piruety i kopie mnie po wnętrznościach....ale jeszcze troszkę i będzie po wszystkim. A na jakim etapie jesteś z ubrankami? Mi pozostało jedno prasowanie i skręcić łóżeczko....a potem czekać. Jedyne czego nie znoszę to głupkowate sny...dziś obudziłam się z płączem bo w śnie mama mi zmarła....ciekawa jestem co to znaczy.
Aneta-co do cen domów to u nas są o wiele niższe, zobacz na Funda w Bovenkarspel i Grootebroek.

reklama
Hej kobitki!

MamoMikołaja,Agnes i PaulinaAnna jak ja wam zazdroszczę...przed nami jeszcze tyleeee :szok:czasu a ja bym już chciała mieć swoje maleństwo!:-DNie żebym nie lubiła chodzić w ciąży:sorry2: ja bym już łóżeczko skręcała i takie tam!:-)
MamoMikołaja super że jesteś...i zostań już z nami!:tak:
Lece skombinować jakiś obiad bo zaraz głodomory wrócą!

Do góry