mama mikolaja
Fanka BB :)
dziendoberek 
:-);-)

witam znowu po dluzszej nieobecnosci jakos ten stan blogoslawiony mnie strasznie rozleniwia...
zanim nadrobie co u was to chyba tydzien mi zejdzie haaa
my jakos powolutku zblizamy sie do konca jeszcze 2 msc to juz bardzo maaaało czasu ale narazie wszystko ok tylko niewielkie problemy byly ostatnio ale okazalo sie ze to nic groznego

Mikolaj bez pieluszki juz prawie caly czas !!! jestesmy dumni z siebie oboje bo bylo bardzo ciezko z odpieluszkowaniem ale juz tylko niewielki problem z kupka bo laduje w gaciach ale do tego chyba tez dojdziemy ??

Gorace pozdrowienia dla was wszystkich i bede zagladac czesciej bo teraz mam milion stron do nadrobienia :-):-)

:-);-)

witam znowu po dluzszej nieobecnosci jakos ten stan blogoslawiony mnie strasznie rozleniwia...

zanim nadrobie co u was to chyba tydzien mi zejdzie haaamy jakos powolutku zblizamy sie do konca jeszcze 2 msc to juz bardzo maaaało czasu ale narazie wszystko ok tylko niewielkie problemy byly ostatnio ale okazalo sie ze to nic groznego

Mikolaj bez pieluszki juz prawie caly czas !!! jestesmy dumni z siebie oboje bo bylo bardzo ciezko z odpieluszkowaniem ale juz tylko niewielki problem z kupka bo laduje w gaciach ale do tego chyba tez dojdziemy ??

Gorace pozdrowienia dla was wszystkich i bede zagladac czesciej bo teraz mam milion stron do nadrobienia :-):-)
Ty ile dałaś za swoją walizkę ?