• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Bry

Paulina ja tez mysle jak dziewczyny,ze to mleczko,ale warto sie upewnic:tak:

moj P sie troszku rozchorowal i chyba jutro juz bierze wolne i najprawdopodobniej spakujemy sie i wieczorem juz wyjedziemy do polski skoro i tak do pracy nie bedzie chodzil to po co czekac do piatku.Zawsze to 2 dnii dluzej z rodzinka.

A ja wam wszystkim zaciazonym tak w ciszy zazdroscilam az.......@ nie dostalam:szok: i w niedziele test robilam.Wyszedl negatywny UFFF bo chyba bym zwariowala. W poniedzialek mam umowionego gina wiec sie dowiem czy wszystko OK. Juz od 3-mc mialam normalnie miesiaczke a tu nagle nic.Czy to mozeliwe ,ze to jeszcze po ciazy organizm mi swiruje???

Lece szykowac wszystko na wyjazd bo Jessi ostatnio strasznie "towarzyska" i nie chce sama zostawac wiec troche uwiazana jestem.

reklama
Dzień dobry!!!!

mnie dzisiaj moje dziecko obudziło o 3 w nocy ale jakoś go uspałam i spał do 7ale ja niestety nie moglam już zasnąc a Dawid dzisiaj jest nawet wyspany bawi się jak narazie nie marudzi jak wczoraj może pogoda na niego też tak wpływa bo u nas od samego ranka slońce świeci jest super !!!!!!

Witam z rańca,
dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy. Ja już jestem po wizycie, lekarz przeprowadził wywiad o raka piersi u mnie w rodzinie i mnie zbadał. Stwierdził że nie ma pewności i umówiliśmy się na kolejną wizytę na 12 kwietnia jak wrócę z polski. On też powiedział że na mleko to inaczej się odczuwa ....więc zestresowana jestem jak cholera :/
Sencilla- my imiona już od dawna mamy, dla dziewczynki było Oliwia a dla chłopca naturalnie Oliwier, ale że najlepszy kolega naszej córki ma tak na imię to wybraliśmy Oskar i Wiktor-które z nich będzie to się okaże po narodzinach :)
Czarna- ja po ciąży z Amelką miałam takie zachwiania hormonalne, migreny i wymioty przez to aż wylądowałam u ginekologa i dostałam hormony na uregulowanie cyklu-niestety musiałam przez to skończyć karmić piersią.
Agasta- współczuję, na same odchodne jeszcze tak wykorzystać człowieka na maxa.

witamy

koszmarny dzien dzisiaj ,bardzo zle sie czuje jest mi niedobrze,ciezko mi sie oddycha jestem taka slaba ze nie mam sily nic zrobic po schodach wchodze co 2 stopnie i siadam bo mi ciemno w oczach Boze nigdy tak sie zle nie czulam..!!
kolejna noc nie przespana wszystko mnie boli ,nogi mi dretwieja boli mnie nadal miednica tak jak kiedys jestem LEDWO ZYWA a ja mam za tydzien jechac do PL ???? chyba nie wysiedze w aucie tylu godzin............
uciekam chwile polezec dopoki maly bajke oglada

mamo mikołaja-zadzwoń do położnej, takie samopoczucie każą mi zgłaszać, no i weź pod uwagę że jesteś sama z dzieckiem, a niech się coś stanie Tobie. Odpoczywaj dużo.

MamoMikołaja działaj... nie czekaj aż coś sie stanie!:zawstydzona/y::shocked2: Zadzwoń, zadzwoń... to nic nie kosztuje a w razie czego /odpukać/ będą mieli ci na oku...
PaulinaAnna trzeba być dobrej byśli,wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale.... będę sie o ciebie modlić żeby te prognozy sie nie sprawdziły.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jestemy z Tobą!

Erni znowu kima na kanapie aja walcze z żelazkiem....a potem po Karcie do szkoły!

reklama
dziewczyny katastrofa

mialam juz niezdawac egzaminu teraz ale zadzwonila moja nauczycielka (egzamin jest w ten piatek ) ze spokojnie go zdam ale nie mam z kim dziecka zostawaic no chyba sie zalamie no-miala zosac sasiadka ale ona musi byc w pracy i nie moze sie z nikim zamienic no i co ja mam teraz zrobic????????????????pomozcie cos.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry