Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Bry
Paulina ja tez mysle jak dziewczyny,ze to mleczko,ale warto sie upewnic
moj P sie troszku rozchorowal i chyba jutro juz bierze wolne i najprawdopodobniej spakujemy sie i wieczorem juz wyjedziemy do polski skoro i tak do pracy nie bedzie chodzil to po co czekac do piatku.Zawsze to 2 dnii dluzej z rodzinka.
A ja wam wszystkim zaciazonym tak w ciszy zazdroscilam az.......@ nie dostalam
i w niedziele test robilam.Wyszedl negatywny UFFF bo chyba bym zwariowala. W poniedzialek mam umowionego gina wiec sie dowiem czy wszystko OK. Juz od 3-mc mialam normalnie miesiaczke a tu nagle nic.Czy to mozeliwe ,ze to jeszcze po ciazy organizm mi swiruje???
Lece szykowac wszystko na wyjazd bo Jessi ostatnio strasznie "towarzyska" i nie chce sama zostawac wiec troche uwiazana jestem.
Paulina ja tez mysle jak dziewczyny,ze to mleczko,ale warto sie upewnic

moj P sie troszku rozchorowal i chyba jutro juz bierze wolne i najprawdopodobniej spakujemy sie i wieczorem juz wyjedziemy do polski skoro i tak do pracy nie bedzie chodzil to po co czekac do piatku.Zawsze to 2 dnii dluzej z rodzinka.
A ja wam wszystkim zaciazonym tak w ciszy zazdroscilam az.......@ nie dostalam
i w niedziele test robilam.Wyszedl negatywny UFFF bo chyba bym zwariowala. W poniedzialek mam umowionego gina wiec sie dowiem czy wszystko OK. Juz od 3-mc mialam normalnie miesiaczke a tu nagle nic.Czy to mozeliwe ,ze to jeszcze po ciazy organizm mi swiruje???Lece szykowac wszystko na wyjazd bo Jessi ostatnio strasznie "towarzyska" i nie chce sama zostawac wiec troche uwiazana jestem.

Zadzwoń, zadzwoń... to nic nie kosztuje a w razie czego /odpukać/ będą mieli ci na oku...