reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

PAULINA ANNA ale numer mamy ten sam dzien na suwaczku ja mam termin na 01 czerwca !!! czyzbysmy lezaly w jednym lozku robiac nasze dzieciaczki ??HAAAAAAAAA
moje ciuszki dla malucha leza w kartonie nie wyprane i torba nie uszykowana nic ,nic, po swietach mam zamiar zaczac prac i szykowac pomalutku bo wiekszosc ciuszkow mam po mikolaju wiec nalezy im sie odswiezenie no coz bedzie corcia chodzic w bodach po bracie a potem bedziemy kupowac sukieneczki itd narazie rozowych mam kilka sztuk ciuszkow

ANIAHAVEN nawet sie nie obejrzysz i tez ci czas zleci ja nawet niewiem kiedy i juz 30 tydzien !! szok tylko trzymaj sie zdrowiutko !!

reklama
hi,hi....

Ja wiem że nim sie obejrze to już wrzesień będzie :-D i wcale tam nie narzekam na moją ciąże bo uwielbiam ten stan...zwłaszcza teraz jak już czuje ruchy /jeszcze nietakie mocne ale już wiem że to TO:cool2:/... Tylko wiem jakie to rozkoszne uczucie trzymać takie malenstwo w ramionach;-);-);-) ...na szczęście jeszcze dwie babki gdzie pracuje własnie urodziły w tamtym tygodniu a jedna jeszcze w dwupaku ..więc zdąże sie nacieszyć zanim co do czego dojdzie!:tak::-)

Oj dokładnie, ten czas płynie bardzo szybko. Ja z ubranek po Amelce poprzebierałam wszystko co nadaje się dla chłopca i dostałam bardzo dużo od sąsiadki także nie mam co kupować, a że już wszystko gotowe to tylko dlatego że boję się że mogę urodzić szybciej niż na 1 czerwca. Byłam badana ginekol. w 21 tygodniu i mi powiedziano że od środka jestem sflaczała po pierwszej ciąży, brzuch mam bardzo nisko i czuję synka również bardzo nisko. Dlatego cieszę się że wszystko do Wialkanocy będzie gotowe , a mi zostanie tylko cieszenie się wiosną i sadzenie kwiatków w ogrodzie :D

W ogóle to się przyznam, mam doła....wczoraj wieczorem, w ładnym intymnym momencie z małżonkiem wyczułam coś w prawej piersi, dziś chodziłam cała skołowana czy to coś poważnego czy może od produkcji mleka. Jutro idę do lekarza rodzinnego, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki za mnie.

Aniu też uważam ze szybciutko ci ten czas zminie a pozatym ja to nie raz tak sobie myślę że szkoda że już nie długo bedę bez brzuszka a te ruchy super sprawa uwielbiam to chociaż na tym etapie to już nie raz aż bolą tak mala się tam kręci !!!!!a z drugiej strony mam już dosyć i chciałabym urodzić a ten ostatni miesiąc od kiedy jestem w PL sama z Dawidkiem dłuży mi się strasznie a jeszcze ten mały nie raz tak mi daje popalić jak dzisiaj że szok to jest taki szatan już mi do niego cierpliwości brakuje zwłaszcza na tej końcówce ciąży ale już niedługo Arek przyjedzie i niech się nim zajmuje a jak odpoczywam psychicznie !!!!!

Paulina Anna ty się nie stresuj bo to napewno związane z produkcją mleka ostatnio moja koleżanka też u siebie wyczuła guzek a nie jest w ciąży ale okazało się ze to tylko nie grozna torbiel!!!!!będzie dobrze ale jakby co kciuki zaciśnięte!!!!!!

Wiem, wiem..nie pozostaje mi nic innego jak sie tylko rozkoszować tym okresem...bo zaraz sie skończy!:-D
PaulinaAnna nie ma co sie zamartwiać na zapas -ale warto sprawdzić dla wlasnego spokoju...też trzymamy kciuki żeby to było nie to co myślisz...

Ernest już padł na kanapie;-) a moja Karinka jest dziś mega marudna!:wściekła/y:Zwariuje z tą babą kiedyś!

hallo
Jestem tak zakręcona ,że nie wiem czy tu dziś byłam czy nie:sorry2:
Aneta muszę się dokładnie przyjżeć tej tablicy:tak:
PaulinoAnno nic się nie martw na pewno to od produkcji mleka:tak::tak:Też trzymam kciuki i daj znać jutro:tak:
Mamo Mikołaja gratulki dla młodego duży chłopiec z niego:tak:
Aniu takie te baby są nieznośne :-D:-D
Agasta masz na oku inną prace?
Babki ciężaróweczki ale wam fajnie:-) Też bym chciała w ciąży znów być ale jeszcze poczekamy:tak:Nowe adresy mi się sypią więc na razie pracuje:tak:
Wczoraj mój A wrócił pózno i znów się pokłóciliśmy :wściekła/y:Ten facet doprowadzi mnie do szaleństwa:no:
papa

Karola, my tez dosc czesto mamy klotnie, stwierdzam, ze to chyba normalne :D
Paulina, trzymaj sie! Daj znac, czy wszystko w porzadku.. Macie juz imie dla synka?
zycze wszystkim milego wieczoru!

Bry wieczor
dziewczynki prac na oku mam wiele, tzn probuje sie zlapac na cokolwiek, rozsylam cv ale za kazdym razem dostaje odpwoeidz NIE, nawet mimo Aneta ze jezyk znam :wściekła/y:
jak tylko widza ze nie ma sie hlenderskiej edukacji to od razu jest NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: deskryminacja i tyle
a mi dizs oznajmili ze w przyszlym tyg tez mam przyjsc full time bo mnie potrzebuja, i wychodzi na to ze teraz 4 tyg z rzedu bede po 40 godz pracowac w zwiazku z tymi tlumaczeniami :szok::szok::szok: w tym tyg i nastepnym bede pisac i tlumaczyc instrukcje a kolejne dwa tyg bede szkolic Polakow :-)
jutro idziemy do cb na sczepienie :confused:
do jutra pa pa

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry....

A ja sie już wyspałam:-D...od godziny sie tak przewracam z boku na bok i zasnąć nie mogę:dry:.
No więc chyba zjem śniadanko:-) i ...poprasuje kolejne pranko....:tak:
Agasta trzymam kciuki, ale ci dowalili pracy!:szok: Jedyny plus hihi, ze kaska dodatkowa będzie...
Sencilla jak sie macie ?Lepiej już?:confused:
Miłego dnia wszystkim!

Do góry