mama mikolaja
Fanka BB :)
PAULINA ANNA ale numer mamy ten sam dzien na suwaczku ja mam termin na 01 czerwca !!! czyzbysmy lezaly w jednym lozku robiac nasze dzieciaczki ??HAAAAAAAAA
moje ciuszki dla malucha leza w kartonie nie wyprane i torba nie uszykowana nic ,nic, po swietach mam zamiar zaczac prac i szykowac pomalutku bo wiekszosc ciuszkow mam po mikolaju wiec nalezy im sie odswiezenie no coz bedzie corcia chodzic w bodach po bracie a potem bedziemy kupowac sukieneczki itd narazie rozowych mam kilka sztuk ciuszkow
ANIAHAVEN nawet sie nie obejrzysz i tez ci czas zleci ja nawet niewiem kiedy i juz 30 tydzien !! szok tylko trzymaj sie zdrowiutko !!
moje ciuszki dla malucha leza w kartonie nie wyprane i torba nie uszykowana nic ,nic, po swietach mam zamiar zaczac prac i szykowac pomalutku bo wiekszosc ciuszkow mam po mikolaju wiec nalezy im sie odswiezenie no coz bedzie corcia chodzic w bodach po bracie a potem bedziemy kupowac sukieneczki itd narazie rozowych mam kilka sztuk ciuszkow
ANIAHAVEN nawet sie nie obejrzysz i tez ci czas zleci ja nawet niewiem kiedy i juz 30 tydzien !! szok tylko trzymaj sie zdrowiutko !!
i wcale tam nie narzekam na moją ciąże bo uwielbiam ten stan...zwłaszcza teraz jak już czuje ruchy /jeszcze nietakie mocne ale już wiem że to TO
/... Tylko wiem jakie to rozkoszne uczucie trzymać takie malenstwo w ramionach;-);-);-) ...na szczęście jeszcze dwie babki gdzie pracuje własnie urodziły w tamtym tygodniu a jedna jeszcze w dwupaku ..więc zdąże sie nacieszyć zanim co do czego dojdzie!
:-)
Zwariuje z tą babą kiedyś!

.