reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Paulina myśl pozytywnie,jesteśmy z tobą
AnnoR nie czytaj głupot w ciąży bo to zle wpływa na dziecko (podobno) i na twoje samopoczucie
Aneta mnie też od jakiegoś miesiąca dokucza kręgosłup ale jeszcze wytrzymuje
chodz nie raz mówiłam idę do lekarza a potem przeszło...
Mamo Mikołaja odpoczywaj ,ja bym zadzwoniła od położnej
Agnes naciesz się dużym brzusiem bo to ostanie dni
Aniu a ty co tak w nocy spać nie mogłaś?
Anno jeszcze masz troszke czasu ,żeby pomyśleć co z Amelką zrobić
Agasta my też odpaliliśmy rowerek
Bira tak dziś był piękny dzień,Michaś wrócił z placu zabaw (z dziadkiem był) cały w piasku i uśmiechnięty od ucha do ucha
Gdzie się podziewa reszta dziewczyn?????
Jutro idę na dwa nowe adresy więc ciekawy dzień mnie czeka
Paulina myśl pozytywnie,jesteśmy z tobą

AnnoR nie czytaj głupot w ciąży bo to zle wpływa na dziecko (podobno) i na twoje samopoczucie

Aneta mnie też od jakiegoś miesiąca dokucza kręgosłup ale jeszcze wytrzymuje

chodz nie raz mówiłam idę do lekarza a potem przeszło...
Mamo Mikołaja odpoczywaj ,ja bym zadzwoniła od położnej

Agnes naciesz się dużym brzusiem bo to ostanie dni

Aniu a ty co tak w nocy spać nie mogłaś?
Anno jeszcze masz troszke czasu ,żeby pomyśleć co z Amelką zrobić

Agasta my też odpaliliśmy rowerek

Bira tak dziś był piękny dzień,Michaś wrócił z placu zabaw (z dziadkiem był) cały w piasku i uśmiechnięty od ucha do ucha

Gdzie się podziewa reszta dziewczyn?????
Jutro idę na dwa nowe adresy więc ciekawy dzień mnie czeka

Witam...
Karola ja ogólnie codziennie sie budzę o 3.oo
nieraz mi sie uda zasnąć od razu po siusiu ale nie raz to mnie tam trafia!
Jak dziś...pamiętam że jak byłam w ciąży z Ernim zawsze o 3.00 mnie budziło "coś" a potem jak sie mały urodził to sie o 3.00 budził na cucusia!
Można było od niego zegarek ustawiać!:-)
AniuR.najwcześniej chyba tak ok.18-20 tygodnia odczujesz to boskie uczucie!;-)
Anetko ja na fizjo sie wybieram już ze dwa lata...bo miałam 3 kręgi wyskoczone...kręglarz mi nastawiał i w szoku był że tak długo z tym zwlekałam / a mi doktor powiedział że to po ciąży sie odkształciło i samo wróci
/ Jak na razie nie dotarłam tam ale jak mówi Sencilla ubezieczenie pokrywa tylko sprawdź ile wizyt u ciebie obejmuje a ile bedziesz musiała zapłacić...
Anno żebyś ty bliżej mieszkała to ja bym sie też chętnie zajęła....
A może spróbuj na niedziela.nl kogoś u siebie znaleść?
Daj ogłoszenie!
Zmykam do łóżka!DOBRANOC....
Karola ja ogólnie codziennie sie budzę o 3.oo
nieraz mi sie uda zasnąć od razu po siusiu ale nie raz to mnie tam trafia!
Jak dziś...pamiętam że jak byłam w ciąży z Ernim zawsze o 3.00 mnie budziło "coś" a potem jak sie mały urodził to sie o 3.00 budził na cucusia!
Można było od niego zegarek ustawiać!:-)AniuR.najwcześniej chyba tak ok.18-20 tygodnia odczujesz to boskie uczucie!;-)
Anetko ja na fizjo sie wybieram już ze dwa lata...bo miałam 3 kręgi wyskoczone...kręglarz mi nastawiał i w szoku był że tak długo z tym zwlekałam / a mi doktor powiedział że to po ciąży sie odkształciło i samo wróci
/ Jak na razie nie dotarłam tam ale jak mówi Sencilla ubezieczenie pokrywa tylko sprawdź ile wizyt u ciebie obejmuje a ile bedziesz musiała zapłacić...
Anno żebyś ty bliżej mieszkała to ja bym sie też chętnie zajęła....
A może spróbuj na niedziela.nl kogoś u siebie znaleść?
Daj ogłoszenie!Zmykam do łóżka!DOBRANOC....
dzien dobry
Aniahaven moja mala tez tak miala jak Twoj Erni
budzila sie na cycach o godzinie, o ktorej ja wstawalam w ciazy na siku
i tez nigdy po umialam od razu zasnac
to chyab najgorsze co moze byc 
Karola powodzonka na nowych adresach
Milego dnia
Aniahaven moja mala tez tak miala jak Twoj Erni
budzila sie na cycach o godzinie, o ktorej ja wstawalam w ciazy na siku
i tez nigdy po umialam od razu zasnac
to chyab najgorsze co moze byc 
Karola powodzonka na nowych adresach
Milego dnia
agnes74
Zadomowiona(y)
Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!
Aniu ja też dzisiaj maiałam pobudkę o 3 i już nie mogłam zasnąć jak zasnęłam chyba o 5 30 to potem zaraz mały się obudził jestem maga nie wyspana a mnie też to przera że moje dziecko po urodzeniu będzie mi o tej porze robić pobudki bo z Dawidkiem miałam tak samo budziłam się codziennie w ciąży ok 5 i on potem też tak wstawał na cycusia i już potem nie chciał zasnąć !!!!!!!!!!!!!!
U nas znowu piękna pogoda się zapowiada wybrałabym się z małym na plac zabaw ale daruje sobie bo przecież nie nadąże za nim tam biegać !!!!!
muszę coś innego wymyslić!!!!
milego dnia!!!!
Aniu ja też dzisiaj maiałam pobudkę o 3 i już nie mogłam zasnąć jak zasnęłam chyba o 5 30 to potem zaraz mały się obudził jestem maga nie wyspana a mnie też to przera że moje dziecko po urodzeniu będzie mi o tej porze robić pobudki bo z Dawidkiem miałam tak samo budziłam się codziennie w ciąży ok 5 i on potem też tak wstawał na cycusia i już potem nie chciał zasnąć !!!!!!!!!!!!!!
U nas znowu piękna pogoda się zapowiada wybrałabym się z małym na plac zabaw ale daruje sobie bo przecież nie nadąże za nim tam biegać !!!!!
muszę coś innego wymyslić!!!!
milego dnia!!!!
anna117
Fanka BB :)
Hello
Paulina Anna jestesmy z Toba..u mojej tesciowej tez wygladalo to groznie a pozniej rozeszlo sie po kosciach...
Mnie tez boli kregoslup
A i melduje ze Czarna wczoraj wyjechala do PL czyli jzu sie pewnei wczasuje a my wyjezdzamy w sobote
milego dnia wszytskim
Paulina Anna jestesmy z Toba..u mojej tesciowej tez wygladalo to groznie a pozniej rozeszlo sie po kosciach...
Mnie tez boli kregoslup
A i melduje ze Czarna wczoraj wyjechala do PL czyli jzu sie pewnei wczasuje a my wyjezdzamy w sobote
milego dnia wszytskim
niunia_2008
mama Wiktorii :)
dziewczyny ja mam takie nietypowe pytanie, odnosnie kregoslupa- mój dostał w kośc, ale powodem sa zbyt duże piersi, staniki kupuje 70J i sa jeszcze troszke małe więc myślałam o pomniejszeniu piersi- po swietach wybieram sie do lekarza w PL, ale mam pytanie czy by może ktoś wie jak to wygląda w NL ?
anna117
Fanka BB :)
niunia ja na ten temat nic nie wiem ale z checia tez pomniejsze sobie biust
reklama
Witam...
Ja już po pracy...Karcia jeszcze na urodzinkach u koleżanki ze szkoły, zaraz pewnie ją przywiozą!
Niunia ja teznic nie wiem ale pewnie trzebaby było zadzwonić do ubezpieczenia jak oni sie do tego ustosunkują czyli ile pokrywają takiej operacji!;-)A na pierwszym miejscu poszłabym do domowego i od strony medycznej go sie wypytała!
Może jak masz ze wskazaniem to za darmo
naprawdę nie wiem....
Ja to bym sie normalnie wybrała też ale na POWIĘKSZANIE

choć w ciązy teraz to niemogę narzekać:-)....
Agnes mój Erni na szczęście cycusia wypijał i spał do 8.00 nieraz!

Czekam na Karcie i robimy piknik na balkonie
bo pogoda super i tak cieplutko!
Ja już po pracy...Karcia jeszcze na urodzinkach u koleżanki ze szkoły, zaraz pewnie ją przywiozą!

Niunia ja teznic nie wiem ale pewnie trzebaby było zadzwonić do ubezpieczenia jak oni sie do tego ustosunkują czyli ile pokrywają takiej operacji!;-)A na pierwszym miejscu poszłabym do domowego i od strony medycznej go sie wypytała!
Może jak masz ze wskazaniem to za darmo
naprawdę nie wiem....Ja to bym sie normalnie wybrała też ale na POWIĘKSZANIE

choć w ciązy teraz to niemogę narzekać:-)....Agnes mój Erni na szczęście cycusia wypijał i spał do 8.00 nieraz!

Czekam na Karcie i robimy piknik na balkonie
bo pogoda super i tak cieplutko!Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 54
- Wyświetleń
- 14 tys
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń
- 204 tys
- Odpowiedzi
- 35