• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Gosiu witaj z powrotem!!!!!a powrót mialaś super od razu do pracy!!!

Agasta to mnie teraz pocieszylaś z tymi stopami ja nie chcę mieć wiekszych !!!!!a widzisz jednak jesteś w pracy niezastąpiona!!!!

Sencila mój brzuszek jest już taki duży że szok a wszyscy mi mówią że nie jest zle ze mam tylko taką piłkę przed sobą a jeszcze teraz mi się obniżył to już wogóle super wyglądam!!!!

Dann z okazji urodzinek samych szczęsliwych chwil i pełnego uśmiechu dzieciństwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witaj Gosiu u nas :-), to Cię firma przywitała :-):tak:
Wszystkiego najlepszego dla Daana a przede wszystkim zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak::tak::tak:
Agasta ja się bólu nie boję, bo już miałam w życiu 2 operacje (z jednej wybudzić mnie nie mogli:no:), ale boję się komplikacji :szok::no:
Aniu gratuluję udanego zakupu :tak::tak:
Sencilla właśnie zasiadłam do kompa, aby napisać, że ze spotkania nici, gdy byłam w szkole Oliwierek 2 razy zwymiotował :szok::-(:-(:-(:-( Biedactwo moje kochane :-(:-( Mam nadzieję, że noc będzie miał spokojną :-(
Uciekam do łóżka, bo mąż mnie woła, świeczki w sypialni zapalił :cool2::-D:-)

Dzień dobry!

Sencilla jedno popołudnie wystarczy i twój balkon przerodzi sie w urocze miejsce!:-D
Co do mojego brzuszka to już widać okrągłości...jak mnie takie rzeczy cieszą:cool2:
Potem wam wrzuce mój balkonik....
Agnes męzusia już masz?:confused:
Wiem jak sie czujesz ale tak już zawsze na końcówce!:dry:a jak brzusio sie obniżył to już, już...:tak:Anetko witaj po romantycznym wieczorze i nocy!:-p

Trzymajcie kciuki za mnie...i moj test w szkole!:-D

Dzień doberek!!!!!!

Aniu mąż dziśiaj wyjeżdza z Holandii więc jutro rano powinien być w domu !!!!!!a wtedy już mogę spokojnie rodzić mam i nadzieje że to naprawdę już ..już...!!!!
Powodzenia w szkole na tescie !!!!!trzymam kciuki!!!!

Ale tu dzisiaj pustki dziewczyny gdzie jesteście .......ale ja też się zaraz zbieram i jadę z małym do mamy !!!!super pogoda grzech w domu siedzieć

do potem!!!!

reklama
Witam,
ja mam już weekend :-D:tak::tak::tak: Jutro Niko do szkoły nie idzie, bo mają wolne, więc i ja mam wolne :tak:
Oliwierek właśnie zasnął na kanapie, w nocy jeszcze wymiotował, ale rano już ładnie po mleczku mu się odbiło :tak: Nie chciałam mu rano dać mleka tylko kanapkę z masłem, ale zabrał mleko Nikodemowi i nie chciał oddać :no::-D
Aniu jak Ci poszło? Ja również trzymam kciuki :tak::tak:
Anna117 za Ciebie również będę trzymała jutro kciuki :tak::-)
Agnes wytrzymaj jeszcze do jutra :-D:tak:
Uciekam coś na patelnię wrzucić :tak::tak:

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ziemniaczki obrane, marchewka z groszkiem również czeka w garnku, a mięsko już się piecze w piekarniku :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry