czesc dziewczyny
dzisiaj bylam pozegnac moja szkole, ostatnia lekcja panie byly zdziwione ze juz nie przyjde ale juz teraz niewiele bym sie nauczyla z ludzmi ktorzy teraz sa na kursie, no i w sumie kotrakt skonczyl mi sie baaaardzo dawno temu. Troche szkoda duzo sie tam nauczylam

pogoda dzisiaj byla naprawde super z Daanem zaliczylismy przejazdzke rowerowa, bardzo mu sie podoba

tylko ze nie na dlugo bo on nie lubi siedziec ciagle w ruchu musi byc, dzisiaj w wozku musialam go szelkami zapiac bo mi prawie z wozka wyskoczyc chcial

zeby mu ida bo kupska wali po 5 na dzien, chyba wszystkie na raz mu wyjda

dziewczyny Daan rzeczywisie urodziny ma za tydz. ale mimo wszystko dziekujemy za zyczenia

jutro do pracy i zapowiadaja sie czarne chmury, juz dzisiaj sie zaczela wojna ze nie moge na kilka godzin tylko z rana przychodzic bo oni maja teraz duzo roboty. A ja niestety nie moge wiec jutro sprawa bedzi postawiona na ostrzu noza i jak bedzie tak dalej to chyba sie zwolnie
Aniu zdolna dziewczyna z ciebie
Anna trzymam kciuki na pewno sie uda
Mamo Mikolaja ja terz mialam 'zapalenie" ale na poczatku ciazy i dostalam na to masc i 1 tabletke dopochwowa i pomoglo, powiedz lekarzowi co ci jest na pewno ci cos przepisze