• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
czesc dziewczyny
dzisiaj bylam pozegnac moja szkole, ostatnia lekcja panie byly zdziwione ze juz nie przyjde ale juz teraz niewiele bym sie nauczyla z ludzmi ktorzy teraz sa na kursie, no i w sumie kotrakt skonczyl mi sie baaaardzo dawno temu. Troche szkoda duzo sie tam nauczylam:tak:
pogoda dzisiaj byla naprawde super z Daanem zaliczylismy przejazdzke rowerowa, bardzo mu sie podoba:tak: tylko ze nie na dlugo bo on nie lubi siedziec ciagle w ruchu musi byc, dzisiaj w wozku musialam go szelkami zapiac bo mi prawie z wozka wyskoczyc chcial :-D:-D:-D zeby mu ida bo kupska wali po 5 na dzien, chyba wszystkie na raz mu wyjda:sorry2:
dziewczyny Daan rzeczywisie urodziny ma za tydz. ale mimo wszystko dziekujemy za zyczenia:tak::tak::tak:
jutro do pracy i zapowiadaja sie czarne chmury, juz dzisiaj sie zaczela wojna ze nie moge na kilka godzin tylko z rana przychodzic bo oni maja teraz duzo roboty. A ja niestety nie moge wiec jutro sprawa bedzi postawiona na ostrzu noza i jak bedzie tak dalej to chyba sie zwolnie:dry:
Aniu zdolna dziewczyna z ciebie:tak:
Anna trzymam kciuki na pewno sie uda:tak:
Mamo Mikolaja ja terz mialam 'zapalenie" ale na poczatku ciazy i dostalam na to masc i 1 tabletke dopochwowa i pomoglo, powiedz lekarzowi co ci jest na pewno ci cos przepisze

A ja coś nie mogę zasnąc już nie wiem co mam robić bo przewracam się z boku na bok i tyle a jeszcze do tego mam straszną zgagę masakra!!!!

Dzień nam dziś fajnie zleciał byliśmy u mamy maly się wyszalał za wszystkie czasy bo pogoda super wieczorem o 7 już zasnął bez kąpania !!!!!

Mamo Mikołaja no ja ani w pierwszej ciąży ani teraz nie mialam takich upławów więc nie wiem czy to normalne ale może faktycznie idż do ginekologa jak bedziesz w PL !!zawsze wiecej się dowiesz !

Aniu gratuluje zdanego egzaminu !!!!

Anna trzymam kciuki jutro za ciebie !!!!

Gosia no to nieciekawie masz w pracy!!

Moj mąż dzisiaj wyjechał z Holandii i rano powinien być w domku ale tej mojej malej to chyba się za bardzo nie spieszy bo jak narazie nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu !!!!

Słodkich snów dobranoc

Matko dziewczyny katastrofa musialm dzis wczesniej wstac a przyzwyczailam sie ze z mala spie do 9 a nie do 5 ale co przez ten egzamin wszytsko
Agnes ja tez myslalam ze sie mojemu dziecku nie spieszy i jeszcze sie dziewczyn pytalam na forum ajk mysla kiedy urodze a rano juz wody same lecialy;-) hihi

Dzień dobry!

Aniu trzymamy kciuki teraz za ciebie!:-DPOWODZENIA!

MamoMikołaja ja podobnie jak Agnes nie miałam upławów ale na twoim miejscu już dawno bym sie o to zapytała...Niekrępuj sie!:sorry2:to przecież chodzi o twój komfort życia!Daj znac jak poszło!

Gosiu no to faktycznie nieciekawie sie zrobiło... ale może rozejdzie sie po kościach!:zawstydzona/y:Mam taką nadzieje - czekamy na wieści...

Uciekamy do szkoły...a po południeu jeszcze 3 godz.pracy i prasowanko!A potem już tylko WEEKEND!:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry!!!!!

Anno 117 POWODZENIA!!!!

A moj mąż jeszcze nie dotarł a jeszcze doładowałam mu konto na polską kartę zebym mogła do niego zadzwonić jak już bedzie w PL ale oczywiście nie odbiera pewnie nie przełożyl karty !!!!!ten to zawsze wie jak mi ciśnienie podnieść ))))))))))))))))

miłego dnia idę sniadanko zjeść

Cześć mamuśki,

Agnes-po takich przytulankach to możecie przyspieszyć poród , więc jak najwięcej :D
mamo mikołaja- ja w pierwszej ciąży i teraz mam białę upławy, i te są normalne .....sądzę że możesz przechodzić infekcję pochwy, nalegaj na uitsrtrijke (jeśli dobrze piszę-to wymaz )
Aniu-gratuluję
Anna-trzymam kciuki
Karola- czuję się dobrze, ale wystarczy że z rana dom ogarnę i już mam dosyć....nogi zaczynają trzymać wodę,bolą i maleństwo uciska w dół-oj będę szybciej rodziła
Agasta- jeszcze troszkę i weekend....myśl że te extra godzinki to kassssaaaaa ;)

Ja się biorę za resztę sprzątanka i muszę po zakupy jechać.
Miłego weekendu.....sorki jak kogoś pominęłam.

reklama
ha ha no juz wrocilam ze szpitala i powiem wam ze nigdy wiecej nie zgodzilabym sie prowadzenie ciazy w Holandi to jakis zart chyba ?????????????????
jestem taka wsciekla ze szok , wizyta byla z polozna a nie z p.ginekolog wiec zapytalam o wielkosc mojego dziecka ??
-niewiedziala ile wazy i jakie duze jest!! to kurde juz 30 tydz i do dnia dzisiejszego nie uslyszalam jakie mam duze dziecko wrrrrrrr
-jaka plec tez nie widziala
- jedyne co udalo jej sie zlokalizowac to serce haaaa
na moje pytanie o te uplawy to odp.natychmiastowa byla ze to hormony powoduja w ciazy i niema na to lekarstwa,wiec oboje jej tlumaczylismy co i jak ale nadal twierdzial ze wszystko ok ,wiec zapytalam skad wie skoro nic nie widziala ?????? a bakterie w ciazy sa niebezpieczne a ona na to ze nieprawda...!
wiec pozostaje mi znowu isc do lekarza w pl i zaplacic za wizyte - co za debilka juz mi brak slow
na koniec wizyty powiedziala ze ona sie dopiero uczy !! wiec jakim cudem sama przeprowadala badanie?????? bylam tak zla na nia ze juz niechcialo mi sie dyskutowac z nia i wyszlam
zapominajac zabrac od niej zdjecia jaie udalo jej sie zrobic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie uwieze ze ktos jest zadowolony z tutejszych lekarzy / chyba nie choruje i nie chodzi do nich bo inaczej to niemozliwe, czy my tylko mamy pecha na takie traktowanie???
niewiem co powiedziec bylam juz w ciazy i wiem co moze byc a co nie ,nie biegne do lekarza z kazda *******ka bo wiem ze bole tu i tam to norma ale takie cos w pl jak mialam to juz byly powazne leki lub czopki a tu 7 miesiac sie mecze mam dosc !! jak wroce z pl i bedzie w wynikach ze jest cos nie tak to chyba na nast. wizycie bede bardzo nie miła !
musialam sie wygadac bo bym wybuchla chyba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry