reklama

Holandia

U nas też cieplutko słoneczko swieci już mamy wiosne w końcu tylko ja już za bardzo nie mam w co się ubrać bo wszystkie kurtki za ciasne a nie opłaca mi się już nic kupować !!!!!
Byliśmy z Dawidkiem na lodach potem jeszcze na chamburgerach pochodziliśmy trochę po sklepach bo muszę sobie buty kupić ale nawet mi chyba noga urosła bo 38 były na mnie za małe a wiekszych nie było jestem w szoku!!!!

Ania a mój mały to jak już się obudził o tej 5 to się potem najeść nie mógł i tak potrafił wisieć na cycusiu do 8 trochę pojadł trochę pospał ale przy cycku !!!!

Dziewczyny odnośnie biustu to ja też bym sobie chętnie powiększyła teraz w ciąży mam super szkoda ze potem wróci do rozmiarów sprzed ciąży !!!!

reklama
Witam Was,
ja dziś miałam dzień lenia, byłam u kosmetyczki, później u kumpeli na kawie, a następnie inna kumpela przywędrowała do mnie :-D Rano tylko wstałam i posprzątałam zrobiłam pranie, a obiadek od wczoraj miałam:tak:
Właśnie wróciłam od lekarza i dostałam skierowanie na fizjoterapię :tak: Ja mam skoliozę i stąd ten mój ból pleców :baffled: Przy okazji byłam z Olim i jego niekończącym się katarem, otrzymaliśmy skierowanie do laryngologa i chyba ma to samo co Niko, problemy z migdałami:szok: Oby nie musiał mieć usuwanych jak brat, bo nie chcę drugi raz przez to przechodzić :no:
Wy chcecie piersi pomniejszać, a ja najchętniej powiększyłabym sobie, ale mój M nie chce o tym słyszeć :no: Moich WKLĘSŁYCH A to nawet nie widać :no:
Sencilla jak się macie, zdrowi jesteście:confused: Zaproszenie nadal aktualne :confused: Oliwier ma katar, a nie chciałabym aby Twoje dziewczynki pozarażał :no::no::no:
Uciekam pod prysznic, bo zaraz do szkoły biegnę :tak:

Anetko powodzenia w szkole.... ja zaraz sie biore za powtórkę materiału bo jutro mam "egzamin"z trzech modul.:tak:
Obkułam sie w niedziele więc myśle że szybko mi pójdzie!:-D
Poszłam do Hemy po tort/taki ze zdjęciem:-) dla mojej holenderki /jutro ma urodzinki / a wróciłam z butami dla siebie:-D.Szukałam po Rosendalu a po nosem znalazłam PUMY za 29,00 ostatnia para.
Sencilla jak sie macie?
I jak w tym roku wasz ogródek zahradniczko!:confused: ?
Anno ja tez rozmiar większe w ciąży nosiłam- potem mi noga wróciłam do numeru sprzed ciąży...na szczęście!:tak:

Idę do kuchni bo gulasz sie gotuje a kaszy jeszcze niema.... mój za to w drodze do domu!:-D

Hej dziewczyny,

raz jeszcze dziękuję za słowa otuchy, już moje myśli się uspokoiły, nie będę się stresować na zapas...bo to ani dla mnie ani dla dziecka nie dobre.....wytrzymam do 12 kwietnia.

Niunia-znajoma przechodziła taki zabieg kilka lat temu i ją skierował lekarz domowy do chirurga,a ten tylko potwierdził że pomniejszenie jest konieczne dla jej zdrowia.....ubezpieczenie pokryło wszystko. ..... Jestem przekonana że przy Twoim rozmiarze będzie identycznie.

Miłego wieczoru....ja już padam, więc czas na kanapę ;)

czesc dziewczyny
witam was juz w holandii. wczoraj o 6 wieczorem przyjechalismy, zmeczeni jak nie wiem co, tylko Daanu wyspal sie w aucie i pozniej szalal po domu do 9:-)
Ledwie z promu zjechalismy to juz z pracy dzwonili ze mam dzisiaj przyjsc, tak wiec zaliczylam juz pierwszy dzien i powoli trzeba sie znowu wdrozyc we wszystko, ale musze powiedziec ze ciezko wraca mi sie do Nl, gdyby tylko z praca w Pl bylo lepiej to bez namyslu bym wrocila:-(
przez te dwa tygodnie to tyle napisalyscie ze nie wiem kiedy was doczytam;-)
Daanu pierwsze urodzinki zaliczyl juz w Polsce swietowal razem z moja mama, bo tez miala urodziny. Bardzo fajnie bylo, najpierw w kosciele msza a pozniej imprezka w domu. Teraz za tydz. beda urodzinki dla rodziny w Nl

Dobry wieczor
my dzis po pracy zaliczylismy pierwsza w tym roku motorowa przejazdzke :-):-):-)
a w pracy bija sie o mnie :-D:-D:-D dzisiaj o 12:30 poszlam juz tlumaczyc (a mialam zaczac dopiero jutro, ale stwerdzili ze tak duzo maja, ze musialam isc juz dzisiaj). A o 16 przyszedl szef i mowi, ze jutro nie na tlumaczenia, tylko normalnie na swoj dzial mam isc, bo roboty w cholere a im ludzi brakuje i mnie potrzbeuja :-D
Niunia znajoma miala pomniejszane piersi ze wzgeldu na zbyt duze obciazenie dla kregoslupa i zabieg byl w 100% refundoway przez ubezpieczalnie, ale mysle ze to zalezy tez od tego jaki rodzaj ubezpieczenia posiadasz.
Agnes mi w ciazy stopy urosly o jeden rozmiar i jzu mi tak zostalo, wiec na strychu mam chyab z 50 par za malych butow :wściekła/y::szok::confused: Co do piersi to ciesz sie ze wroca Ci chociaz do rozmiaru sprzed ciazy, bo u mnie to moze polowa z tego co mialam przed zostala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Gosia welcome back :tak: niezly powrot mialas, od razy do pracy :szok:
Anna super ze udalo sie zalatwic opieke dla melej i spokojnie mozesz isc na egzanmin.
Aniahaven zazwyczaj tak jest ze cos jest pod nosem a czlowiek szuka nie wiadomo gdzie :-D
Aneta podziwiam za odwage :tak: ja na operacje upiekszajaca w zuciu sie nie zdecyduje. Czy to powiekszenia piersi, zmniejszenia nosa cokolwiek nei robi mi ruznicy. nie i juz :no: naogladalam sie programow piekna jak labedz i inne, i na sam widok bolu przechodzone po operacji mi sie odechciewa :-D a co dopiero samej to przezywac :szok:

reklama
Witaj Gosiu z powrotem!
Anetko, ja w sprawie odwiedzin to wlasnie caly czas sie zastanawiam, bo u mnie jeszcze szpital w domu jest w dalszym ciagu.... Moze lepiej byloby to przelozyc na po Swietach? mysle, ze moglibysmy sie teraz wszyscy od siebie pozarażać... :(
Aniu, ze mnie w tym roku taka zahradniczka, jak z koziej d... traba. NIc nie zasadzone, stercza kikuty pelargonii sprzed kilku miesiecy, syfnie to wyglada, a ja nie mam czasu tego uporzadkowac.. W sobote mam zamiar jechac na targ i pokupowac ladnych kwiatuszkow, aby na Swieta bylo slicznie i wiosennie.. :)
Jak Wasze brzuszki, ciazowe Mamuski?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry