agnes74
Zadomowiona(y)
U nas też cieplutko słoneczko swieci już mamy wiosne w końcu tylko ja już za bardzo nie mam w co się ubrać bo wszystkie kurtki za ciasne a nie opłaca mi się już nic kupować !!!!!
Byliśmy z Dawidkiem na lodach potem jeszcze na chamburgerach pochodziliśmy trochę po sklepach bo muszę sobie buty kupić ale nawet mi chyba noga urosła bo 38 były na mnie za małe a wiekszych nie było jestem w szoku!!!!
Ania a mój mały to jak już się obudził o tej 5 to się potem najeść nie mógł i tak potrafił wisieć na cycusiu do 8 trochę pojadł trochę pospał ale przy cycku !!!!
Dziewczyny odnośnie biustu to ja też bym sobie chętnie powiększyła teraz w ciąży mam super szkoda ze potem wróci do rozmiarów sprzed ciąży !!!!
Byliśmy z Dawidkiem na lodach potem jeszcze na chamburgerach pochodziliśmy trochę po sklepach bo muszę sobie buty kupić ale nawet mi chyba noga urosła bo 38 były na mnie za małe a wiekszych nie było jestem w szoku!!!!
Ania a mój mały to jak już się obudził o tej 5 to się potem najeść nie mógł i tak potrafił wisieć na cycusiu do 8 trochę pojadł trochę pospał ale przy cycku !!!!
Dziewczyny odnośnie biustu to ja też bym sobie chętnie powiększyła teraz w ciąży mam super szkoda ze potem wróci do rozmiarów sprzed ciąży !!!!
Rano tylko wstałam i posprzątałam zrobiłam pranie, a obiadek od wczoraj miałam
Przy okazji byłam z Olim i jego niekończącym się katarem, otrzymaliśmy skierowanie do laryngologa i chyba ma to samo co Niko, problemy z migdałami
Oby nie musiał mieć usuwanych jak brat, bo nie chcę drugi raz przez to przechodzić 
Zaproszenie nadal aktualne