reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ja już na dziś skończyłam prace...:-D
Byłam z moimi szkrabami i naprawde w szoku jestem że tacy grzeczni byli...ładnie sie bawili z inną dwójką Holendrów a mój Erni ćwiczył holenderski język.
On sobie już całkiem dobrze radzi:szok: zdania takie 4-wyrazowe buduje a nawet pytania stawia!:-p

Na 17.00 idę zrobić paznokcie żelki...szkoda że Agasta bliżej nie mieszkasz!:-)
Natka no wiem że już połowa minęła - super nim sie obejrze synuś bedzie ze mną!:tak:
A ty kiedy?:sorry2:
Karola powodzenia jutro , trzymamy kciuki ale nie daj odczuć Michałkowi że sie stresujesz bo on to szybko wyczuje i ...nici ze współpracy!:baffled:
Dużo optymistycznego myślenia,i pozytywne nastawienie plus całuski i zapewnienie że mama bardzo go kocha i zaraz wróci... i wszystko będzie OK!;-)

reklama
Dzien Dobry

:-):-):-)
Stoi nagi mężczyzna przed lustrem i mówi do żony:
- Dwa centymetry więcej i byłbym królem.
Na to żona:
- Dwa centymetry mniej i byłbyś królową!
:-D:-D:-D

My już po pracy!:-D wolne już na dziś tylko prasowanko mają podrzucić jeszcze!
Zjemy coś i idziemy z dzieciakami na poszukiwanie :sorry2: ciucha galowego dla mamy!:tak:
Bo wstyd ie przyznać jeszcze nic nie zakupiłam...:szok: ale trochę poogladałam i mam nadzieje ze sprawnie mi to pójdzie...:tak:

Miłego popołudnia!

Dzien dobry
ja juz od wczoraj mam weekend
Aniahaven a gdzie sie wybierasz ze galowe ciuchy potrzebujesz? Polecem bellyfashion.nl maja ciekawe promocje (nie zawsze) wysylka od € 15 gratis i nie ma problemu z zamiana czy zwrotem :tak:
warto tez zajrzec tutaj maja wyprzedaz
wehkamp.nl - hét online warenhuis van Nederland_:tak:
Karola daj znac jak Michas sobie poradzil z nowa Pania

Witam

Czarna czyżby coś było w nocy ,że w takim świetnym humorze z rana jesteś?:-D:-D:-D....dobre ,dobre muszę to przesłać dalej:tak:

Aniu dzięki za wsparcie -twoje kciuki pomogły ,teraz ja trzymam za udane zakupy:tak::tak::tak:
Agasto ,Aniu Michałek spisał się znakomicie:tak: Gdy wychodziłam przytulił nie ,dał całuska i powiedział "mama papa":tak:Ja wyszłam jeszcze mu przez okno pomachałam.Nie płakał, nie marudził grzeczny był:tak:Tylko nie chciał ,żeby go opiekunka położyła :no:Jak przyszłam to jak zawsze się bardzo ucieszył,a teraz sobie smacznie śpi:tak:

reklama
Karola ja na mojego KROLA nie mam co narzekac;-):-)

Gratulacje dla Michasia niepotrzebnie sie martwilas:tak:

Idziemy kapac Mala bo dzisiaj prawie wcale nie spala i juz nam pada,mam nadzieje,ze mimo to przespi nocke.Ostatnio nam sie budzi jak idziemy na gore spac,ale to chyba przez zabki bo i w dzien budzi sie szybko:baffled:

Ania jak tam zakupki??Znalazlas jakas kreacje?

Agasta a tobie nie za dobrze ;-);-);-)juz weekend:-)

Do góry