reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry :-)

Ania, wiedziałam, ze teraz już dotrzesz do domu :-)

Natka, ja nie chcę jakiś "weselnych" ciuchów ;-) Chcę coś takiego, żebym mogła wyjsć na ulicę w tym, ale w sumie musze moje ciuchy "poIngowe" przejżeć, ew. w Pl za czymś się rozejżę :-)

Uciekam, bo idziemy z Inią do szkoły, a ja jak zwykle jeszcze w piżamie...

Dzień dobry
Aniu witaj w domu:tak: Nacieszyłaś się mężem i synkiem?
Bira ja byłam na końcem 7 mies:tak: Kupiłam sobie sukienke roz 52:szok::szok: i troszke zmiejszyłam w biuście...podobno wyglądałam pięknie ale ja czułam się jak wieloryb:tak::-)
Aneta miłej pracy:tak:
Anno co tak wczas?
Natka pokaż nam Zosie

U nas trochę się chmurzy ,chyba się na rowerek wybierzemy..

Nawet nie wiecie jaka ja happy że w domeczku jestem!!! :-D
Zaraz pędze na zakupy, prasowako odebrać - śniadanko już zjadłam, kawkę z mamcią wypiłam...pogoda śliczna aż żyć sie chce!!! :tak:

Mężem sie nie nacieszył do końca bo:sorry: padłam jak kłoda po 20.00 z Ernim w objęciach ...ale dzisiaj nadrobie!:-)

Miłego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!!!

Dzien dobry
u mnie juz 2 biszkopty upieczone bo robie na jutrzejsze ur szwagra tort na 40 osob :szok::szok::szok:
Mala spi wiec lece troche poprasowac, bo w tyg nie bylo czasu, mimo ze bylam w pracy tylko z pon i w piatek :-D
Jeszcze 5 dni pracy i wakacje :-):-):-)
Aniahaven fajnie, ze wkoncu dotarlas

Ja zmykam nad jeziorko bo piękna pogoda to dzieciaczki sie nacieszą...babki pobudujemy i zrelaksujemy sie....:tak:
U nas dziś dwie drożdżówki z truskawkami i kruszonką!:-D

reklama
Anno....

Potówki to "....małe czerwone kropeczki , które pojawiają się w miejscach, które najbardziej się pocą np. na główce pod czapeczką, na pupie, brzuszku w miejscu przylegania pieluszki... Znikają po jakimś czasie..."
Pamietam że miały takie czopki u góry w których zbierał sie stan zapalny...
A uczulenie z jedzenia/ wysypki/ nie mają takich środków tylko są czerwone i rozległe....

Zerknij jeszcze tu Raczej nie potówki | Wszystkie odpowiedzi na NetMama.pl

Do góry