anna117
Fanka BB :)
spokojnej nocy dziewczyny no i spokojnej nocy szczegolnie w Polsce....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Michaś budował zamki oczywiście nie mogłam go do domu zaciągnąć
, ale przyznam si po cichu, że już kilka ładnych lat rowerem nie jeździłam
Do tego mam dziś ból gardła i temperaturę, wszystko mnie boli, a jutro trzeba do pracy iść :-

Wiem, że łatwo się mówi, ale nie pozostało Ci nic innego jak myśleć "mówi się trudno i trzeba żyć dalej

Było malowanie farbami, zabawa w berka oraz w kukiełki
, zabawa na ogrodzie, wyprawa na rowerach i międzyczasie obiad i deser
...widzisz jak to fajnie mieć córeczkę nawet jeśli jest "pożyczona"

że mam sie przestać stresować bo synuś teraz najważniejszy a kasa to tylko kasa... ale i tak żal mi tych kilku stów bo mogłam inaczej je wydać a nie płacić te same rzeczy dwa razy....

i mówi że mnie strasznie kocha ...a mnie ciurkiem łzy lecą...:-

:-(Karola ja nie czytam tego nawet bo ja sie nei chce denerwowac ...bo ja jestem baaardzo przeciwko wiec...odrazu bym wsyztsko wokol rozniosla ze zlosci...u mojego m. w pracy jest pewnein polak ktory kaze swoej usunac ciaze i ona na to idzie...wiec mnei malao nie trafia..ba jeszcze mu w nl do tego zabiegu doplaca...Witam
I od razu wklejam temat który mnie bardzo bulwersuje i szokuje
Jak przeprowadzić aborcję? Dowiesz się z reklamy - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 20.05.2010
Biedne nienarodzone dzieci:-(