reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Anno moja przylatuje w poniedziałek!:-D Miłych pogawędek i czasu spędzonego razem...
Ja skończyłam na dziś walkę z żelazkiem...lece sie wyciagnąć w łóżeczku może jakąś książke poczytam....:tak:

Dobrej nocki wszystkim...

Dzień dobry,
Aniu my właśnie wróciliśmy z zakończenia roku szkolnego w pl szkole:tak: Dzieci otrzymały dyplomy oraz książki :tak::-) Rano jeszcze z tej okazji piekłam szybko babkę, bo był również poczęstunek :tak::tak:
Wkurzyła mnie jedna przemądrzała mamuśka w szkole :wściekła/y:Mówię do niej "Oliwier znikł mi z oczu", a ona mnie poprawia, że zniknął.
są dwie formy poprawne tak jak: kwitł - kwitnął znikł - zniknął znikło - zniknęło itp.

Później mówię szukam mojego talerza na którym przyniosłam ciasto, a ona zobacz w kuchni najwyżej weźmiesz inny, a ja na to "nie bo to jest talerz od kompletu", a mamuśka znów mnie poprawia od czego ??? Od serwisu chyba, a ja jej grzecznie zwracam uwagę, nie od serwisu, mówię wyraźnie od kompletu, mam komplet tych talerzy, a nie cały serwis. Jak mnie tacy ludzie irytują wrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłego dnia dziewczyny:tak::-)

Ostatnia edycja:
Anetko niezły babsztyl!:szok::-D
Mnie też tacy ludzie drażnią bo ja sama czasami gwarą zaciągam albo jakies naleciałości regionu małopolskiego mam .... i wcale sie tym nie przejmuje...:cool2:
My tatusia z pracy przywieźliśmy już, pączki po drodzę zjedliśmy z polskiego sklepu... ale usg nam sie przesunęło na 15.00:cool2: - położne chyba mecz oglądają....

witam

u nas Mikolaj spi bo mam dzis znowu jakis wariacki nastroj i wyprowadza mnie z rownowagi ,mala teraz sie obudzila i pije mleczko ,pogoda wstretna wiec coz tu robic??

ROBALE wejdz na swoja poczte bo masz wiadomosc !

reklama
dzien dobry
paskudna pogoda, tez nie wiem co bedziemy robic, na dodatek mlody poszedl teraz pozno spac i pewnie pozno sie obudzi. Zawody katamaranow tez odwolane bo za silny wiatr i zbyt wysokie fale szkoda bo mialam w planach jechac zobaczyc a teraz d...:dry:
U mnie dzisiaj zupa botwinkowa i nalesniki z serem:tak:
Aneta niezle babsko, mnie tez wkurzaja tacy na dzien dobry zrazaja ludzi do siebie
MamomMikolaja ja tez ostatnio nie mam za bardzo cierpliwosci a on do tego zrobil sie taki placzliwy i te ciagle wybuchy zlosci wrrrrrrr chyba chce wyczuc granice na ile moze sobie pozwoli staram sie byc twarda :-p ciekawe jak dlugo potrwa ten dzieciecy okres dojrzewania;-)
Aniu wrzuc pozniej zdjecia z usg, uwielbiam ogladac takie male dzidzie
udanego weekendu babeczki do potem

Do góry