Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, już ich lubię ".
. Oliwierek wymyślał co chwilę mleko, sok, to siku i tak całą noc przemaszerowałam po mieszkaniu. Wkładał ręce do buzi i mówi, że boli:-( Tylko łyk zimnego soku mu pomagał na chwilę, więc musiałam chodzić od lodówki do łóżka co ok 20min. Jestem nie wyspana
, Oliwierek również, ale chyba nie zamierza zasnąć
. Nie chce jeść
wczoraj przez cały dzień wypił butelkę mleka (nic innego nie chciał) i dziś drugą i to wszystko
:-( 
), to prawda nie pamiętam ani jednego dnia w którym Niko nie narysował chociaż jednego (zazwyczaj z 5-10) rysunku w ciągu dnia ;-):-)
Przeważnie wszystko rysuje dla mamy, więc moje szuflady w sypialni już dawno się nie zamykają 

i najlepsza
To jest na zasadzie dekodera tak jak np Polsat - dekoder+karta 

bylam taka wsciekla ze myslalam ze je pogryze jak poszlam na szczepienie po 3 msc dzwonienia a ona mi mowi ze on juz jest za duzy na to szczepienie.kazde szczepienie przesuniete o kilka msc mial dlatego tak wyszlo !!! teraz juz nie bede czekac tylko dzwonimy od razu !!!!

;-)

Brawo dla Nikusia za tak do dobry raport
Macie mądre dzieciaczki
Co do nocy to łącze się z wami
My też nie mieliśmy za wesoło.Michał jak sikał to strasznie płakał i się dłowił.Wczoraj byłam z ni u lekarza a dziś w szpitalu .Oczywiście stwierdzili ,że w tym wieku jest normą ,że siusiak boli i jest czerwony
Gdybym go nie zapytała to nawet maści by nie przepisał

i do tego dostałam karton ciuszków 50-62cm.... poza tym w końcu kupiłam telefon bo mi dziś wyrobili prawko więc mogłam sobie wziąść w abonamencie...
!