Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też pierwsze spadłam potem długo stałam na swojej przedciążowej wadze a teraz już ...przybieram
...obecnie jestem 8kg do przodu, tak myśle że około 17-go kilograma extra do końca sie zatrzymam.Tak przynajmniej miałam w obu ciążach poprzednio....
....tule cię!

ale lot bylł o czasie, nawet bym przegapila wejscie do samolotu bo potrzylam na tablice wylotów tam prawie wszystki loty opożnione i czekam kiedy mój powiedzą że też opóźniony a tu mi mówia ze katowice zaczynaja wchodzić na pokład to ja biegiem ale zdążyłam. Tutaj to poprosu ukrop od samego rana mlody mi już zrobił pobudke o 06.30
a teraz lata z babcia miedzy kurami i kaczkami i innymi czworonogami.:-)
I z kilogramami do dzisiaj walcze ale to w sumie moja wina bo po urodzeniu sie troche opuściłam troche za lekko sobie to wzielam i nie trzymalam za bardzo diety
Tzn bardzo mnie boli jak mojemu dziecku coś dolega, nieba bym uchyliła gdybym mogła, ale już nie latam jak poparzona ;-) Z doświadczenia wiem, że czasem musi przejść samo
, bo tutaj innej opcji nie ma
To ja sama wiem, że ma pić dużo wody, ale chyba się z grypą pomyliła, bo ja myślę, że to od słońca.
Takie info to przez telefon mogła mi baba podać 
:-) Odebrałam go o 12:00 i się pytam 

i płakał za mamą :-(

bylam w szoku 3-5 godz to normalnie spi w nocy ale tak dlugo to pierwszy raz i bardzo sie ciesze z tego.narazie zadnych kolek ,zatwardzen nic tak dalej oby szlo to bedzie super

wczesniej nie wiedziala ,teraz sie boje ze Inga tez dostanie czasem to ja zabije