reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aneta, ja do niedawna też mogłam powierzyć matce kasę. Bratu nie pożyczałam większej kasy od kiedy jest z tą osobą z którą jest. Ale trudno, to tylko kasa. Teraz już się nie przejadę, bo nikomu nic nie pożyczę, nie spłacę niczyich długów...
Powodzenia w szukaniu pracy. Oby szybko się znalazła.

Ania, czekamy na fotki :-)

reklama
czesc kobitki
ja juz spakowana jutro o 6 pobudka i o 7 prom zeby spokojnie na lotnisko dojechac, super szkoda tylko ze moj M. nie moze jechac :-(ale jakos przezyjemy tym razem na spokojnie poodwiedzam wszystkich mam na to 2 tyg. jupi!!!! i do pracy nie trzeba isc:-)
Aniu ale przygoda cie spotkala, jak z filmu:szok::szok:
Bira super zdjecia widac ze wakacje udane a wy wypoczeci, a relacji z rodzina wspolczuje no ale coz rodziny sie nie wybiera:dry:
zegnam sie, odezwe sie z PL. Spokojnej nocki

Dzien Dobry

Bira fotki bombowe,widac ze super mieliscie wakacje.

My to zawsze do pl jezdzimy,ale Pawel juz sie wkurza bo tam to tylko latanie,zalatwianie itd. i powiedzial,ze ma tego dosc i od przyszlego roku bedziemy tez jezdzic na wakacje "nie do rodziny".Ja tez bym tach chciala,zwlaszcze ze jeszcze nigdy nigdzie nie bylam:no: ale z drugiej strony bardzo rzadko widujemy rodzine.

Pogoda sie popsula,ale prawde powiedziawszy milo jest choc na jeden dzien odetchnac chlodniejszym powietrzem.

Do potem

Hej...

Gosiu szczęśliwego lotu i wspaniałego wypoczynku....:-D:-D:-D na ploteczkach ze znajomymi, wykorzystaj ten czas maksymalnie....:tak: I zaglądnij czasami do nas....

Bira a ty w którym tygodniu jesteś bo mi ten twój suwaczek małe zamieszanie:-) w głowie zrobił... na kiedy masz termin?:confused:

Natka a ty jak tam?:sorry2:
Dziewczyny powyjedżały na wakacje - niektóre podczytują nas nie pisząc...pokażcie sie kobitki!:tak:PaulinaAnna jak tam twój syneczek - unormował sie już?:blink:

Ja miałam dziś malować ale chyba nad jeziorko wymknę sie z dziećmi bo moi w środe mają wolne....:-)

Oooo...widzę że wszystkie korzystacie z pieknej pogody od rana więc zostawiam dla was kawkę....

A Agasta ty gdzie sie podziałaś też?:cool2:

Załączniki

• ea392885ed.jpg
    ea392885ed.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 40
Ooooo....przez cały dzień nikogo!!! :szok::cool2::-D
Tak mi sie chyba jeszcze nie zdarzyło żeby trzy posty pod rząd moje były....:-p
My właśnie wróciliśmy znad wody....ale sobie dychnęłam - mało ludzi, dzieci ślicznie sie bawiły a ja pod parasolkiem studiowałam holenderski.....:tak:
Żyć nie umierać.....

A wy jak spędziłyście dzień?:cool2:

Aniu ja dzisiejszy dzień to chyba zakończę w szpitalu ... :wściekła/y::-( Odebrałam Nikodema ze szkoły w aucie zaczął krzyczeć, że go strasznie boli głowa i zwymiotował :-(, w domu kolejny razi i kolejny, aż do teraz wymiotuje już samą wodą, bo tylko to pije :-(. On nie chce jechać do lekarza, a ja nie chcę go też męczyć, bo pewnie nic poza paracetamolem nie dostanę :no: Podałam mu paracetamol, a brzuch nadal go boli :-(

Gosiu szczęśliwej podróży i udanego urlopu:tak::tak:
Aniu fajnie, że wypad nad jeziorko się udał i się zrelaksowałaś:tak:
Bira super foteczki:tak::tak: i piękny brzusio:tak:
Czarna my jak jedziemy do pl to też zawsze urwanie głowy mamy :tak:

Witam
Gosiu pewnie już w pl jesteś-miłych ploteczek i odpoczywaj ile się da:-):tak:
Aniu faktycznie tylko ty jesteś dziś obecna:tak::-D
Bira ale piękne zdjęcia i rodzinka szczęśliwa:tak:Widać ,że wakacje się udały:tak:

Ja padam na twarz ,dziś byłam w domu o 18 a tu jeszcze obiad trzeba było zrobić I z Michałkiem się pobawić...
Powie wam ,że dziś jest drugi dzień jak go widzę tylko wieczorem i przeokropnie teskie za moim synkiem. Nie chciałbym całymi dniami siedzieć w pracy:no::no::no: Umarłabym z tesknoty:confused::sorry2:

reklama
witam sie już z Holandii;)

bira piękne zdjęcia, Inga śliczna,a ty oczywiście prominiejesz. ślicznie!!!

aniahaven, ty to masz przeboje..

aneta no ty to też masz cuda na kiju u siebie.. podziwiam cie za twoje nerwy, bo jak mi dziecko wymiotuje albo jest chore to ja taka panikara jestem ze szok.

u nas wsio ok. baby rośnie, a ja coś nie za bardzo, bo mam cały czas minus 3 kilo..... za 3,5 tygodnia dowiemy się kto zamieszkuje w moim m1. 23 lipca mam usg i bede juz wiedziec, nie moge sie doczekac...

Do góry