reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Holandia

carino nie panikujcie, bardzo dużo dZieci ma takie chrząkanie, mi też Zosia tak chrząkała jak była właśnie w tym okresie co Kubuś, możesz mu jeszcze troszkę wody morskiej do noska wpuszczac.

kurcze, nie chodzi o panike... ale nie moglam patrzec jak on sie meczy... a poza tym to moje pierwsze dzidzi... i sama rozumiesz, ze ucze sie jego zachowan... i tak strasznie się o niego boję... lepiej dmuchać na zimne- tak mnie się wydaje :)

reklama
Carinio ja cie rozumiem ze wszystko co nieznane i dziwnie wygladajace to dla ciebie stresujace...:zawstydzona/y: ale taki juz los mamy...
Ja wlasnie wyczytalam ze takie pochrapywanie,mialczenie i stekanie to jest wynik niedokonca wyksztalconego jeszcze ukladu nerwowego...:tak:

Erni tez mruczal wiec mnie Victor wogole tym nie zaskoczyl... i powiem szczerze ze wczoraj zauwazylam ze przestal mruczec kiedy spal po poludniu ale w nocy znwou zafundowal nam mala orkiestre...moj M sie tylko smieje ze dzieki temu nie trzeba sie zastanawiac gdzie maly jest bo go po prostu slychac...:-D

Bedzie dobrze... badz spokojna / Kuba tez czuje twoj strach i to ze sie martwisz/
Pozdrawiam...

p.s. A gdzie Robale....:eek:

dobrywieczor
padam dzisiaj na pysk:nerd: jak zwykle jak mam isc do pracy to w nocy nie moge spac i takim sposobem dzisiaj 4 godz. spalam, myslalam ze sie zdrzemne popoludniu z malym ale gdizie tam:baffled: on wyspany bo rano z tata spali do 9 to juz popoludniu mu sie nie chcialo
Aniu wizyta zapowiedziana :tak: z moja tesciowa nie mam zle bo jak widzimy sie 3 razy w roku to nie moze byc inaczej:-D ale wiesz tesciowa to zawsze tesciowa:rofl2::laugh2:
Robale zdrowka:tak:
Carinio sprobuj jak ci lekarze doradzili moze akurat pomoze, ja sposob z lozeczkiem stosuje jak Daan ma katar wtedy tez mu sie lepiej spi
spokojnej nocki wam zycze, ja dzisiaj chyba wczesnie przywitam sie z ozkiem:tak:
Ps. gdzie jest Aneta, Karola, Agasta i reszta:confused::confused:

Dobry wieczór....

Ja melduje że oddali mi internet...hihi:-D
Gosiu milych snów...i was kobitki też! Ja też uciekam...do wyrka...

Robale kuruj sie, bo u mnie panowie już leżą od środy i to chyba grypa...:eek:

Hi,hi...Gosiu forum działa... :-D ale ja troche zaganiana byłam....zakupy - sałatka jarzynowa - prano - ciasto no i mój najmłodszy skarb mnie pochłania....
Byłam pare razy - zaglądnęłam ale nikt sie od 12.00 nie zameldowal...:baffled: wszyscy pochlonięci nadchodzącym weekendem!!!!

słodkich snów...

reklama
Ja się melduję że żyję i chyba za szybko znowu tutaj nie zajrzę.
Wiktorek i Amelka bardzo pochłaniają czas, a do tego od 11.10 chodzę do pracy, jako vestgingsassistent w Tempo-Team Inhouse Services przy Hilton Meats w Zaandam. Codziennie 55 miniut w pociągu w jedną stronę z jedna przesiadką, a w pracy to takie zabieganie że trudno znaleźć 30 minut na śniadanko. Ale bardzo się cieszę że mi się udało,tym bardziej że siedzę w biurze.

Agasta-tobie również gratuluję.
Któraś ślubowała-moje gratulacje.
Wszystkim życzę zdrówka i niech pociechy sie ładnie chowają.

Do sklikania :) Miłego weekendu.

Do góry