Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem,że przechodziłyście podobne etapy dlatego piszę. Największe obawy mam co do szkoły starszego syna, po prostu nie wiem czy sobie poradzi. Nie zna języka, a do tego należy raczej do dzieci, które na początku siedzą z boku i się przyglądają więc boję się że będzie mu bardzo trudno. Jakie macie doświadczenia ze szkołami ?? Natomiast jak to jest ze szczepieniami np. w przypadku mojego Błażeja, nic kurcze jeszce nie wiem i ne wiem jak się do tego zabrać z głową. Będziemy mieszkać w Middelburgu, może są jakieś mamy z okolicy, które zechcą wapomóc dobrą radą 

. Przepraszam za chaotyczny post ale mam wiele pytań i sama nie wiem od czego zacząć. Pozdrawiam Was gorąco jeszce z Polski :-)

.

Tami dj witaj
Ja dziś się kuruję, zaczyna mnie brać przeziębienie. W zeszły piątek myłam okna i mnie przewiało, sobota na lekach, a że wczoraj było dobrze to poszłam sobie samochód umyć, a dziś boli mnie wszystko, włącznie z lekkim bólem płuc. Ogólnie jestem osłabiona, mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo czeka mnie kolejne mycie okien u szefowej.

będzie dobrze moja szwagierka przywiozła tu córki 8 i 13 lat pół roku temu i bardzo dobrze sobie radzą języka też szybko się uczą

i muszę siedzieć w domu 

jeszcze troche prasowania i dzien zakonczony, a jutro od nowa polska ludowa ;-)
taka impreza ci sie szykuje, zdrowka ci zycze 
, i musze przyznac ze masz dobrze z tym autem mozesz pojezdzic a ja nadal na swoim prawie nowym rowerze hiiii
smigam z obojgiem i mam nadziejej ze dzieki temu schudne troche , ale na nastepna zime musze miec auto bo zacznie sie powazna szkola Mikolaja a ja nie mam zamiwru kolejnej zimy na rowerze przejezdzic.Pozatym Mikolaj mi daje czadu jest okropny nic a nic nie slucha
, mowie jak w echo juz nie mam sily na niego caly dzien z nim tylko utarczki .co za paskud!!

tylko by leżał na kanapie i bajki oglądał nie mam już siły do niego 

nic się nie słucha żeby coś zrobił to muszę się nieżle nakrzyczeć już mam gardło zdarte przez to dziecko

moj ulubiony serial