Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem,że przechodziłyście podobne etapy dlatego piszę. Największe obawy mam co do szkoły starszego syna, po prostu nie wiem czy sobie poradzi. Nie zna języka, a do tego należy raczej do dzieci, które na początku siedzą z boku i się przyglądają więc boję się że będzie mu bardzo trudno. Jakie macie doświadczenia ze szkołami ?? Natomiast jak to jest ze szczepieniami np. w przypadku mojego Błażeja, nic kurcze jeszce nie wiem i ne wiem jak się do tego zabrać z głową. Będziemy mieszkać w Middelburgu, może są jakieś mamy z okolicy, które zechcą wapomóc dobrą radą 

. Przepraszam za chaotyczny post ale mam wiele pytań i sama nie wiem od czego zacząć. Pozdrawiam Was gorąco jeszce z Polski :-)

.

Tami dj witaj
Ja dziś się kuruję, zaczyna mnie brać przeziębienie. W zeszły piątek myłam okna i mnie przewiało, sobota na lekach, a że wczoraj było dobrze to poszłam sobie samochód umyć, a dziś boli mnie wszystko, włącznie z lekkim bólem płuc. Ogólnie jestem osłabiona, mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo czeka mnie kolejne mycie okien u szefowej.

będzie dobrze moja szwagierka przywiozła tu córki 8 i 13 lat pół roku temu i bardzo dobrze sobie radzą języka też szybko się uczą

i muszę siedzieć w domu 

jeszcze troche prasowania i dzien zakonczony, a jutro od nowa polska ludowa ;-)
taka impreza ci sie szykuje, zdrowka ci zycze 
, i musze przyznac ze masz dobrze z tym autem mozesz pojezdzic a ja nadal na swoim prawie nowym rowerze hiiii
smigam z obojgiem i mam nadziejej ze dzieki temu schudne troche , ale na nastepna zime musze miec auto bo zacznie sie powazna szkola Mikolaja a ja nie mam zamiwru kolejnej zimy na rowerze przejezdzic.Pozatym Mikolaj mi daje czadu jest okropny nic a nic nie slucha
, mowie jak w echo juz nie mam sily na niego caly dzien z nim tylko utarczki .co za paskud!!

tylko by leżał na kanapie i bajki oglądał nie mam już siły do niego 

nic się nie słucha żeby coś zrobił to muszę się nieżle nakrzyczeć już mam gardło zdarte przez to dziecko

moj ulubiony serial