reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

A ja zmykam już spać... właśnie mama przyjechała - już nie mogę sie dczekać jutra to sobie pogadamy!
Słodkich snów,pa.

p.s. Gosiu moje pączki z PL będą dopiero w sobote bo znajomemu auta nie zdążyli naprawić, wiec tam utknął! ;/

reklama
aha:-D:-D:-D
no wiec wakacje wtym roku zaczynają sie 9-go lipca i trwaja do 22sierpnia i w tenże dzień zaczyna sie w tym roku szkoła!!!:tak:
Co do dalszych wolnych dni to każdego roku każda szkoła wydaje własny kalendarz z ważnymi datami kiedy,co i do kiedy trwa i tak np w tym roku HERFSVAKANTIE przypadały na 23 października do 2listopada...potem dzieciaki nawet w wigilie szły do szkoły do 12.00 i miały wolne do 10 stycznia.
Tak to mniej wiecej wygląda...

A to moje przebierańce....:cool2: Carnaval 2010 w szkole!!!

Załączniki

• DSCF3248 (Large).jpg
    DSCF3248 (Large).jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 42
  • Moje obrazy5.jpg
    Moje obrazy5.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 57
Aniu dziękuję własnie o to mi chodziło W sumie jeszcze nas tam nie ma ale mamy już upatrzone mieszkanie Mąż je oglądał teraz negocjuje cene w pon bedzie odpowiedz jak spasuje nam i im to zaczynamy fazę kredytu A mieszkanie jest w Klundert ulica przy szkole Nie mam pojęcia co to za miejscowosc czy sa tam sklepy???????wiecie cos na ten temat????????

dzien dobry....

Co prawda słonko dziś u nas nie świeci ale nie pada na szczęście...:-D chociaż tyle!
Dzieciaki juz po wycieczce rowerowej z tatusiem a ja sie dziś obijam bo wszystko wczoraj zrobiłam....:cool2:
aOla ja tam nie była to nie wiem:-p ale napewno są sklepy jak wszędzie nawet w najmniejszej dziurze hihi... trzymam kciuki za negocjacje...
U nas w całym domu pachnie ciastem drożdzowym z truskawkami...a drugie z jagodami /jeszcze z zamrażarki wykopałam ostatnie paczki/:tak: także wam tez seruje do kawki....:-)

Załączniki

• imagesCAMUS2I6.jpg
    imagesCAMUS2I6.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 36
  • imagesCARZAB53.jpg
    imagesCARZAB53.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 39
  • imagesCAJCGOAF.jpg
    imagesCAJCGOAF.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry