Aniu a gdzie on tak wojowal???? Ale z niego jest ladny chlopak
A z wycieczki jak zwykle nici
tak rzadko mamy wspolnie dni wolne a tu zawsze jeszcze cos wypadnie. Musielismy jechac do rodziny GertJana bo z jego ojcem jest nie za dobrze, wiec mieli zebranie rodzinne. W sumie nie bylo tragicznie ale ....... A na kawie mozemy sie kiedys spotkac
Robale ze mna juz lepiej zatoki puscily i o dziwo obylo sie bez kataru.
Aneta a z jakiej okazji masz dzisiaj gosci??? czyzby urodziny Nika???:-) A w pracy u mnie tak samo z godzinami, co miesiac inaczej. Teraz w sierpniu mam tylko 14 dni wiec na wyplacie to na pewno odczuje, a najgorsze ze zaczyna mnie nudzic ta robota taka monotonna i przewidywalana ale ze wzgledu na godz. pracy bede musiala tam siedziec. Aneta a ile placa w zorg'u ??
aOla jak bylo na urodzinach???? sasiadka fajna???:-)
ide spac dziewczyny, dobranoc..................
A z wycieczki jak zwykle nici
tak rzadko mamy wspolnie dni wolne a tu zawsze jeszcze cos wypadnie. Musielismy jechac do rodziny GertJana bo z jego ojcem jest nie za dobrze, wiec mieli zebranie rodzinne. W sumie nie bylo tragicznie ale ....... A na kawie mozemy sie kiedys spotkac Robale ze mna juz lepiej zatoki puscily i o dziwo obylo sie bez kataru.
Aneta a z jakiej okazji masz dzisiaj gosci??? czyzby urodziny Nika???:-) A w pracy u mnie tak samo z godzinami, co miesiac inaczej. Teraz w sierpniu mam tylko 14 dni wiec na wyplacie to na pewno odczuje, a najgorsze ze zaczyna mnie nudzic ta robota taka monotonna i przewidywalana ale ze wzgledu na godz. pracy bede musiala tam siedziec. Aneta a ile placa w zorg'u ??
aOla jak bylo na urodzinach???? sasiadka fajna???:-)
ide spac dziewczyny, dobranoc..................
w PL i teraz zeby to poprawic musieliby operowac
ale zrobili co mogli zeby bylo ok - tlumaczac ze on jeszcze jest maly i ma miekkie kosci wiec powinno sie jeszcze ladnie zrosnac...
i nadzieje ze sie to dobrze skonczy...
ale Erni widze ze dumy z gipsu 
i patrzac na suwaczek zycze Nikusiowi....