• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry,,,,,dzis jestem pierwsza!
My od 6-30 nie spimy,ale..cala noc przespana ,a maly wyjatkowo wczoraj o 21 zamknal oczka,,,,takze z kazdym dniem lepiej.Dzis chyba zakupy na Swieta bo jutro pewnie duzy ruch i w sobote,chociaz dzis tez juz pewnie.:-)

reklama
Anp. dzien dobry!
ja dzis druga :tak:
wlasnie wrocilam ze szkoly, Marys odprowadzona, Tosia tez u naszej opiekunki Shirley, a ja mam mnostwo roboty w domu! mam kilka godzin, wiec sie za to wezme. bo pozniej Marys ma kolacje "wigilijna" w szkole, odprowadzam ja i od razu pedze po moja Mame na lotnisko. ALe sie ciesze, ze bedzie :tak:

dzis najkrotszy dzien w roku, od dzis juz tylko jasniej bedzie. na szczescie! nie powiem, aby te poranki ciemne i deszczowe byly czyms, co najbardziej kocham w zyciu :-D
a jak Wy Mamusie przed siwetami? jak nastroje?
jako ze zbliza sie czas koled, link dla Was :
Aktywnemamy.pl
to moje tematy :tak:

Ostatnia edycja:
gdzie sie podzialyscie mamusie? wszystkie pewnie w wirze swiatecznych przygotowan :tak: ja dzis wolne mam, tzn. od firmy, jutro tylko ide. "tylko", bo przed swietami to straszny ruch u nas jest, ale moze uda mi sie jakos w miare wrocic do domu, aby cos przygotowac. teraz zajelam sie bigosem i piernikiem. ktos chce przepis? :confused::tak:

dzieki za zyczenia dziewczyny....

Gosia znowu chlopak?? szkoda bo mam tyle ciuszkow po Indze............ moje wszystkie znajome rodze teraz chlopców co jest????
moj nastroj niezbyt ciekawy , wogole nie ciesze sie na swieta ...jakos mi brakuje rodziny,,,wiec te swieta sa inne....
nie bede sie za duzo rozpisywac bo nawet sie skupic nie moge , bynajmniej wyjezdzajacym szerokiej drogi i udanych swiat a zostajacym.....do garów kobiety haaa SAM_2991.jpg nasza chionka 3 dni ubierana ..przez sw.Mikolaja

Ja wróciłam właśnie z targu i będę robiła rybę po grecku...

Sencilla przepisu na piernik nie wezmę bo nie będę miał czassu go upiec to po pierwsze a po drugie w tej mojej mikrofali z funkcją pielkarnika...:no: to szarlotkę zrobię, która wyjdzie-innych ciast na razie nie ryzykowałam.

Ja tez nie chce przepisow bo idziemy w gosci,a w domu pare potraw ktore nie wymagaja zbyt duzo czasu bede robic,bo moj M w pracy a Alex jakis marudny.
Mamo Mikolaja choinka sztuczna czy zywa??

Witam
Ja mam 2 godz. wolne bo Daanus w przedszkolu, wiec wzielam sie za pierogi i uszka tzn. robie farsz, a kleic sprobuje albo juz z Daankiem albo wieczorem. Reszte bede robic w sobote bo w sumie to tyko dla naszej trojki wiec duzo nie bede szykowac. Karpia dzisiaj albo jutro dostane dobrze ze GertJan jest kucharzem bo kto by mi go oczyscil :rofl2:

MamoM. glowa do gory swieta sa tylko 3 dni

powodzenia wam zycze w przygotowaniach i do pozniej

gosia my tylko bysmy sami w 4 ale zaprosilam kolezanke z dzieckiem zawsze weselej bedzie jak chcesz to tez zapraszam z tym karpiem !!

choinka sztuczna ....bo ja mam wykladzine dywanowa na podlodze i 2 lata temu przezylam koszmar jak zaczela oblatywac wszystko sie wbijalo w dywan i nie szlo tego wyciagac ale jak juz zrobie remoncik to bedzie inna podloga i zywa choinka

z kad wzias gwiazdora??? bynajmniej u nas chodzi bo na slasku jest dzieciatko chyba??? nikt nie wie gdzie poszukac takich gosci co sie przebieraja ?

reklama
clauditka, jaki słodziak ten twój synuś. Fajne foty.

Sencilla, ja bardzo kocham Kraków i za nim tęksnię, za tym klimatem starych uliczek, nocnych zabaw w starych klubach-piwnicach o szczególnym zapachu. Amsterdam mi tak troszke przypomina Kraków, tzn. centrum, ale tylko troszke...no i też tutaj są niebieskie tramwaje, jak w Krakowie:-D

7axe7, tak Janek jest spod znaku panny:tak:

U mnie już wysprzątane przed świętami. Dzisiaj porobiłam zakupy, jutro ciąg dalszy, prezenty gotowe. Co do jedzonka, to troche zrobię w piątek, a troche w sobotę jak teściowie przyjadą, bo teść kocha gotować.
Kupiłam tzw. chlebek świąteczny. Pani zapewniała, że to coś wyjątkowego, więc zaryzykowałam;-) Tak wygląda:
DSC_0038.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry