reklama

Holandia

Dobry wieczor,
7axe7 nie chciałam nikogo zdenerwowac, zapomniałam o moim poście ponieważ jestem bardzo zabiegana, ale na szczęście przybyła Karola i obwiescila nam wspaniała nowinę :)

Praca, dzieci, dom, Pl Szkola Nikodema, urzadzanie, przygotowania swiateczne, zakupy, prezenty pochlonely mój czas...

W domciu pachnie dziś u mnie makowcem i pierniczkami mniam mniam.

Czy jak macie @ to ciasta Wam wychodzą? Ja na kerstdiner upieklam 2 ciasta i dwa zakalce bo mam właśnie @. Poratowalam sie pierniczkami, które upieklam 2 tyg wcześniej :) Makowce piekl mąż, a sernik kupiłam w Pl sklepie :)
Większość potraw na wigilię czeka w zamrazalniku lub sloikach zaprawiona, jutro tylko rybki bo lubię na świeżo

Zdrowych rodzinnych świat napelnionych miłością!!!

Ps. nie mam jeszcze internetu na nowym adresie, wiec pisze z tel, a ponieważ jestem ślepa mogą być błędy za które przeprasza

reklama
i jak nastrój? u mnie kiepsko.. Mała marudna od paru dni.. ciągle nie wyspana i grymaśna... budzi się w nocy jak tralala... a ja jeden wielku burdel w domu... kosmos

:) Dziś cisza i spokój. Nie dziwię się :) A tu trzeba czekać na kolejne święta znowu rok. Jeszcze raz WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA WAS :) Delektujcie się tym dniem :)

Sencilla :) Lepiej. Choć nie wiem czemu moja Misia jest marudna strasznie i wiecznie śpiąca od 3 dni.. Może dlatego, że jest nowa osoba w domu? Jak została ze mną wczoraj sama przez 3h to była mniej fochowata.. więc coś w tym jest.. :)

Teraz tylko się położyć i drzymać.. ale jakoś szkoda mi czasu na spanie :) Misiaczek się budzi w nocy jak tralala... i jak tu się wyspać :) uśpiłam ją / usnęła przy cycku/ a ja zasiadam do kawy :)
Buziak :*

7axe7, chyba nasze dzieci sie porozumialy ze soba, bo moja Tosia taka spiaca.. ale jak sie dziwic, jak codziennie o 5 rano sie budzi i leci do swojej ukochanej Babci! :-D szkoda czasu na spanie haha
a pamietam, jak moje jeszcze takie calkiem male byly, to tez zawsze, jak ktos nowy byl w domu, to lekko nerwowo reagowaly. Trzeba dzieciaczki zrozumiec, one nie wiedza wtedy, co sie dzieje, w tym dzieciecym nieswiadomym rozumieniu wali sie ich caly dotychczasowy, bezpieczny swiat :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny!
Chyba macie racje,cos w tym jest pamietam jak my mielismy gosci to tez maly marudny byl i nie wiedzial co sie dzieje.
Jak u Was Swieta????Ja to jeszcze jutro a potem na diete przechodze.

U nas maly przeciwnie spal dzis prawie cala nos i nie budzil sie na jedzenie,az dziwne,....ale zaczelam mu stopniowo mieszac mleko 1 z mlekiem 2,moze dlatego- bardziej byl najedzony.Oby dzis tez tak bylo.

Milego swietowania,bo jeszcze jutro... i potem tydzien przerwy....i sylwester.
pozdrawiam

witam was swiatecznie :-)
Juz mamy polmetek, a ja siedze i sie obzeram a moja zgaga dokazuje ze hej :-p Jutro oboje mamy wolne wiec na pewno pojdziemy gdzies na wybieg do lasu, moze jakos w koncu przetrawie ;-)

Zycze wam dziewczyny zdrowych, pogodnych i rodzinnych swiat !!!!

ador0034.gif

stwierdzam tyle, że od środy się biorę za siebie. przytyłam pewnie z 5kg hahahahahahahah :) cały strój do biegania mam więc zaczynam znowu codzienne bieganie po 3 miesięcznej przerwie. trzymać kciuki! żeby mi się chciało... ;P

reklama
witam
no prawie po świętach, czuje się mega obżarta, trzeba będzie jakąś diete zacząć stosować bo tu i ówdzie przybyło, ale to i przed świętami również:no:anp na jaką diete przechodzisz?
mój Szymek też był marudny i śpiący, wczoraj aż trzy drzemki miał, do tego na wieczór miał gorączke, chyba na zęby bo dziś już lepiej.
pozdrawiam i wesołego jeszcze dziś świętowania!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry