reklama

Holandia

reklama
oki Sencilla zapamietam!

u mnie dzidzia nakarmiona i spi sobie,a ja chwile odpoczynku,od jutra biore sie za porzadki,bo cale swieta nas nie bylo w domku tylko na noc i dzis jeszcze tez takze jutro wraca normalny dzien...nareszcie

chodzilyscie kiedsy na zumbe???albo macie dvd z zumba,bo chce kupic ale nie wiem czy warto samemu sobie pocwiczyc!!

Dzień dobry! :) Od dziś znowu sama w domu z Małą. Tatuś poszedł do pracy(który pewnie wróci bo go mega postrzykło), koleżanka poleciała w poniedziałek i znowu zaczyna się rutyna i monotonia.

a Mojej Miśce all się nudzi :) Chciałaby już raczkować, chodzić a tu póki co dupa :)
Miłego dnia wszystkim :)

Dzien dobry!
Tak tak ,ja to juz troche tesknilam za codzinnoscia,bo wtedy mam ulozony plan dnia,i wszystko jakos tak spokojnie sie robi.
Dzis mialam godzine zabaw w nocy,od 4 do 5 dzidzia nie chciala spac,no ale coz,czas bylo przywyknac.
milego dnia

U nas nadal goście - teściowie, do piątku. Za sprzątanie zabiorę się jak pojadą. Mąż ma jeszcze wolne, aż do nowego roku.

Sylwestra spędzamy sami, w 3-kę w domku. Plan jest taki, aby cała sobota pełna była pełna przyjemności: zjemy dużo słodyczy, czekolady, mąż będzie popijał winko, ja sok winogoronowy, jakiś film obejrzymy, mamy nawet jakiś jeden z polskim lektorem i generalnie cały dzień będziemy się lenić:-D

witam! ja sie delektuje dniem wolnym z Mama, juz zaliczylysmy runde po sklepach z malymi :tak:
anp,ja chodzilam na zumbe, super sprawa, ale mega wysilek :tak: jesli lubisz sport, muzyke i taniec, to bedzie cos dla CIebie :tak:

dobry pomysł Iguana,tez kiedys musimy sobie taki dzien zrobic....
Ja to sie ciesze ze moi tesciowie daleko mieszkaja,,,,,bo tydzien z nimi jest ok ale dluzej bym nie wytrzyamala chyba!

witam.
u mnie teściowie nadal są...też się cieszę że mieszkają daleko i że rzadko wpadają...szczególnie teściowa...:tak:.Ja nerwowa jestem i nielubię jak mi się ktoś wtrąca a ona lubi sie wtrącać....dziś aż na spacer z Tymkiem sama wyszłam żeby jej nic przykrego nie powiedzieć na to wtrącanie się....

anp moja koleżanka chodzi na zumbe i jest bardzo zadowolona. zawsze masz filmiki na youtube.

ja zaczynam od soboty znowu biegać :) i rozciągać się w domu. W ten sposób schudłam w 4 miesiące 25kg po ciąży. Jeszcze mi zostało 5.

:)

reklama
anp moja koleżanka chodzi na zumbe i jest bardzo zadowolona. zawsze masz filmiki na youtube.

ja zaczynam od soboty znowu biegać :) i rozciągać się w domu. W ten sposób schudłam w 4 miesiące 25kg po ciąży. Jeszcze mi zostało 5.

:)

woow tez chce tyle schudnac,,,a co jadlas do tych cwiczen,albo lepiej,czego nie jadlas???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry