reklama

Holandia

reklama
7axe7 moze napisz choaciaz jakie cwiczenia,,,bo ja tez chce tak!!!!
Ja zaraz ide spac bo nie wiem czy maly cala noc przespi wiec musze nadrobic....dobrej nocy!

witam.
u mnie teściowie nadal są...też się cieszę że mieszkają daleko i że rzadko wpadają...szczególnie teściowa...:tak:.Ja nerwowa jestem i nielubię jak mi się ktoś wtrąca a ona lubi sie wtrącać....dziś aż na spacer z Tymkiem sama wyszłam żeby jej nic przykrego nie powiedzieć na to wtrącanie się....

Aniu, trzymam kciuki za Ciebie. Szybko zleci, zobaczysz. A spacer to dobry sposób na rozładowanie napięcia. U mnie było bardzo miło, w sumie nawet nie sądziłam, że mnie tak odciążą i sobie pośpię, odpocznę.
Ja bardziej cieszę się, że moja rodzina, w sensie moja mama i tata są daleko, bo oni są bardzo nerwowi, mieszają się i kontakty z nimi kosztują mnie sporo nerwów.

anp, ale fajny pomysł z tą zumbą.

Do mnie dzwonili z Home Start. W poniedziałek w nowym już roku ma wpaść wolontariusz na chwilę. Zobaczymy czego nowego się dowiem;-)

Sencilla ja przytyłam baaaardzo dużo. W maju ważyłam 53kg. Zaszłam w ciążę początkiem lipca... a do porodu ważyłam 85 kg. Po samym porodzie zrzuciłam 7kg. Po 2 miesiącach ważyłam 72kg... i tak pomału pomału. Teraz stoję na 61. Najbardziej mnie wkurza ten flak zamiast brzucha.. dlatego się biorę za siebie. I na pewno nie będę już tyle żarła jak będę w drugiej ciąży.

Anp Ćwiczenia po ciąży i porodzie - Jak wrócić do zgrabnej sylwetki - YouTube ja robiłam takie ćwiczenia + bieganie codziennie przynajmniej 30-40 min

aaa i jeszcze zapomniałam co mnie wkurza hahaha.. moje jak to mówi moja ciotka "bimbałki"..... z małej B nawet bym powiedziała A zrobiły się takie kolosy ;/ same widziałyście na zdjęciach ze świąt. Kosmos... Ciekawe czy jak przestanę karmić czy coś się zmniejszą w ogóle... Pewnie nie ;/

7axe7 podziwiam za wytrwalosc! ja w kazdej ciazy przytylam 11,5 kilo, wiec nie mialam nawet co zrzucac. teraz przytyje pewnie wiecej, bo brzuch mi jakos tak wywalilo.. teraz jestem w 31 tygodniu, a taki brzuch mialam, jak bylam z Tosia w 40....zobaczymy :-D ide spac dziewczynki, dobranoc!

A ja mowie dzien dobry!!!
Secilla pokaz nam jakies nowe foto!!!A mama jeszcze jest....a teraz moge napisac-

100 lat i wszystkiego najlepszego!!!!

v8dcmxietez.gif

No i jeszcze szybkiego i szczesliwego rozwiazania ciazy i slicznego zdrowego dzidziusia!

7axe7 dzieki wczoraj zaczelam brzuszki robic....mam nadzieje ze bede dalej,chcialabym przynajmniej 10 kg mniej.

milego dnia

Dziewczyny mam pytanko,bo wczoraj z moim M rozmawialiśmy trochę o tym ale może Wy macie coś takiego,,chodzi mi o ubezpieczenie w razie choroby czy śmierci,aby współmałżonek coś miał i dla dziecka, żeby zapewnić kawałek przyszłości gdyby się coś stało któremuś z nas,macie coś takiego?? Jeśli tak to ile mniej więcej takie ubezpieczenie kosztuje ,itd....bo wiem ze można dołączyć do innego ubezpieczenia my mamy trochę w Interpolis wiec tam pójdziemy,ale może mi coś napiszecie o tym.

Dziś w nocy nie mogłam spać,wczoraj zobaczyłam w gazecie klepsydrę rocznego dziecka,,,Maz mówił mi ze w pracy mówili ze w śnie zmarło nie wiadomo czemu,,,szok:szok:,,,calą noc jakoś tak nasłuchiwałam czy Alex oddycha.....a ubezpieczyć się chcemy bo niech nie daj Boże sie któremuś z nas coś stanie,a on jest taki malutki,,,a życie jest takie kruche...

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Sencilla Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności oraz szczęśliwego rozwiązania!!!

Anna teściowe chyba tak już mają, najlepiej się nie przejmować:)
7axe7 ale szybko Ci się udało zrzucić tyle kg.

a ja dziś byłam z Szymkiem u lekarza, już pare dni ma biegunkę, nie ma gorączki, ładnie je, osłuchowo wszystko w porządku, lekarz zalecił paracetamol(hihi) oraz syrop z jagód.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry