7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Sencilla ja tam wagą się nie stresuję muszę coś poprostu zrobić z moim flakowatym ciałem
Iguana.. no nic i tak czekam na "recenzję" z basenu
Ania do wakacji na pewno będziesz mogła sobie zakupić strój 2- częściowy. Ja najchętniej bym kupiła strój płetwonurka bo rozstępy mam okropne
wiatraczek dzięki za info. Powiem CI, że te ktostki takie dziwne, ciemieniuche miała w 1 miesiącu i inaczej to wyglądało właśnie taka skorupa o któej Ty mówiłaś. A tu są takie jakby potniaki w kolorze skóry jest ich dużo i czasem schodzi z nich skóra. Aaaa bo by włosy miała i bym tego nie widziała i bym się nie stresowała.. wczoraj się zapytałam Holendra czy poszedłby z czymś takim do lekarza - powiedział, że nie ale, że jeśli ja się niepewnie z tym czuje to żebym poszła.. i się zastanawiam czy czekać do 12 marca bo mamy konsultacje w przychodni gdzie Misia jest szczepiona, czy iść ją dziś zapisać do lekarza rodzinnego. Swędzieć ją to nie swędzi i nie wygląda na chorą... no ciekawe z czego to... lekarz też mi pewnie nie powie...
Ogólnie pasuje mi odstawić już Misie całkowicie od cyca bo czeka mnie zabieg chirurgiczny na wszystkie ząbki 8... każda z nich idzie mi bokiem w 7 i krzywią mi się jedynki od tego... ;/ jak mam sobie pomyśleć o tej całej ekstrakcji to mi nie dobrze... zszywane dziąsła to nic fajnego...
nic piję kawę do końca i biorę się za obiad! MIłego dnia dziewczyny!
Ostatnia edycja: