Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nana, tu może byc potrzebny specjalista. Ja miałam nawracające nadżerki i kiepska cytologię jeszcze w PL musialam mieć specjalny zabieg zwany konizacją. To coś jak wypalanka, tylko głębsze. Takie wycięcie chorej tkanki wraz z nadżerką. Wszystko pod narkozą i niemal bezboleśnie, za to 2 dni wchodzenia w "pampersach" - tak sie ze mnie lalo. Ale od tamtej poty mam spokój. Więc radze jak dziewczyny - lepszy lekarz, choć może nie koniecznie zaraz polski...dziewczyny co byscie poradzily ,bol i krwawienie z pochwy po stosunku.co to moze byc dodam ,ze do tego kiepska cytologia
). 
No wiesz, wzrost 180 i waga 80 to jakoś wygląda, ale wzrost 155 i waga 80.... to mała, okrągła piłeczkaIskierka, mi tez piersi niezle urosly, ostatnio sobie kupilam miseczke... 75 E!! a zawsze mialam B
co do wagi to jakos nie mam specjalnie problemu (mam 180 cm wzrostu i teraz waze 81 kilo, przed ciaza 68), ale wiadomo: kazde cialo jest inne i inaczej reaguje.

Ok, to tak po kolei - z Twojego postu:nie zrozumialam ISKIERKA do czego mam meza przekonac. i wogole nie zrozumialam ,bylam dzis u lekarza i kazal mi przyjsc za 3 miesiace
zrozumiałam tyle, że masz duży problem natury kobiecej i nie dość że lekarz zbagatelizował sprawę i kazał przyjść za 3 miesiące to jeszcze mąż jest zły i myślałam, że o to, ze się zamartwiasz "bzdurami"... (niektórzy faceci tak mają).powiem wam ze rece mi opadly,moj maz to taki zly jest.nie wiem czy to tu norma ,czy tak sie zachowuja bo my polki jestesmy.do tej pory to tak nie myslalam.3 miesiace no napewno tyle nie bede czekac.
pewnie pamietala paczki z tlustego czwartku:-)
jak mi sie uda pierwszy raz mysle zeby na dwa dni na weekend sama wyskoczyc do PL odwiedzic gina

- dwie strony musialam doczytac hihi...