Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no to teraz wam przedstawiam ERNESTA przed obcieciem wlosow i po :-):-):-) niezle nie? jak sie rano obudzilam to myslalam ze to nie moje dziecko hihi...
u nas juz lasagne w piekarniku - jutro ma byc makaron ze szpinakiem a w piatek golabki mam w planach.. zakupy juz poczynilam w tym kierunku - i z glowy nie bede myslec:-) co dzis na obiad...
Dziekuje za informacje o tym wolnym we wtorek bo nie wiedzilam ale sprawdzilam na stronie szkoly i u nas tez wolne maja dzieci z tym ze te ktore nie moga zostac w szkole to jest otwarta swietlica.
A tak na marginesie to nie wiem co sie ze mna dzieje siedze i same mi lzy leca nie moge ich powstrzymac. Od rana sie powstrzymywalam przed mezem zeby nie pomyslal ze ja jakas glupia a teraz jak poszedl sie drzemnac to peklam Kuba tylko sie pyta co mi jest to mowie ze cos do oka mi wpadlo:-(
ANETKO tak to spadek hormonow estrogenow no i dlatego tak sie czujesz .no ja tez tak mialam ryczalam cale dnie jeszcze w szpitalu.pamietam ze jedna pani holenderka odwiedzila mnie i opowiadala mi o tym ze tez tak miala.trzymaj sie cieplo ,przytul sie do swoich dzieciaczkow i meza i bedzie lepiej.