• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

A my jutro z AnnJ i naszymi synusiami wybieramy się na basen, na zajęcia dla maluszków. Nie mogę się już doczekać!:-D hehe Ciekawe jak zareagują nasze pociechy???:szok:;-)

A tutaj fotka z zajęć...
mirandabad-106-.jpg

(Coś mi się mylą tematy, o porodzie i o Holandii:eek:)

reklama
my juz po pracy - Karine ze szkoly odebralam...lunch zjedlismy - kawka i idziemy na rolki :cool2:
Axe ja zawsze mam probleem z paragonami ale juz znalazlam:tak: sklep sie nazywa ; SHOE DISCOUNT Minderhoutdorp 49 2320 Hoogstraten - warto tam podjechac bo wybor maja duzy a jak przeceny to:rofl2:...

u nas 6marca szkoly nieczynne bo strijk jest - czy u was tez walcza o swoje prawa?:confused2:

Ania u nas ttez strajk jest wtedy.
Ja tez nie stosowalam i ... Trzy dziewczynki.moje trzy kuzynki tez nie stosowaly i wszystkie maja po 2 dziewczynki haha

TheHague, zapomniałam napisać... Słodziak!!!:-)

AniaHaven, ale fajne chłopaki:-)

A co do antykoncepcji horm. to ja nigdy jej nie stosowałam....i chłopak:-D

NA MARGINESIE ; to jest Karina i Ernest / Erni od prawej w tych czarnych kudlach/:cool2: a Karina zawsze taka rozesmiana nawet teraz jak dwoch jedynek nie ma:-D

Załączniki

• P2290037.jpg
    P2290037.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 61
Witam serdecznie.
Przeżyłam dziś w pracy i bardzo się z tego cieszę. I nawet nie musiałam niczego tłumaczyć i o nic prosić, bo sami mnie postawili przy tej "spokojnej" taśmie :-D
Jak to fajnie wrócić z pracy i nie czuć żadnego bólu:-D:-D:-D
Fajne te wasze maluchy, ja nie mam takich zdjęć jak moje były małe. A teraz to już "stare konie" :-D:-D:-D
Ayni - dziękuję, też mam polska znajomą, która tu w NL rozlicza podatki, więc jak się do niej wybiorę (myślę, że w przyszłym tygodniu) to o wszystko wypytam.
Aniahaven - mnie też syn dziś poinformował, że maja we wtorek wolne bo nauczyciele strajkują. ja na szczęście n ie muszę brać wolnego, bo on już prawie 12 lat ma i do 14.00 sobie poradzi, ale wiem, że dużo rodziców (szczególnie matek) musi brać w tym dniu specjalnie urlop. W sumie mogli strajkować w środę - większość szkół ma wtedy lekcje do 12.00 więc pewnie rodzice by tak tego nie odczuli.

Co do antykoncepcji - stosowałam i owszem. Moje dwoje dzieci to wynik odstawienia pigułek:-D:-D:-D:-D
Niemal od razu zachodziłam w ciążę. No i tez nie ma reguły - najpierw córka potem syn.
Teraz próbowałam zastrzyków antykoncepcyjnych i... nie polecam. Wprawdzie przez rok nie miałam miesiączki, ale i samopoczucie nie było takie jak powinno.

reklama
AniaHaven, upsss...a myślałam, że to Victor(w ciemnych włoskach z prawej) i Ernest:zawstydzona/y:

Dobra koniec latania z miotłą i ścierką... Zabieram się za obiadek:tak: A Janek dzisiaj aniołek...ciekawe czy jak wybije 18:00, to jak zwykle obudzi się w nim wieczorna maruda?:szok:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry