Ayni
Umm Adam
Iskierko ja niestety tez nie wiem, dlatego mysle, ze dobrze by bylo jakbys przedzwonila wczesniej aby sie dowiedziec jakie warunki musisz spelnic, niech zrobia kalkulacje czy Ci przysluguje , czy pracowalas dostatecznie dlugo, nie wiem czy jestes tu zameldowana, to tez pewnie ma znaczenie. Jesli nie radzisz sobie z jezykiem, ja znam fajna babke, ktora mi co roku robi rozliczenie z podatku, wiem ze ona tez pomaga z roznymi takimi sprawami, mogla by przedzwonic w twoim imieniu i Ci przedstawic cala sytuacje chociaz pewnie wie, bo studiowala tu ksiegowosc i ma obycie w roznych tematach. Jesli chcesz jej maila,albo numer to napisz do mnie na priv.
A kiedy idziesz na zwangerschapuitkering to jest to oplacane przez UVV z Twoich podatkow, w koncu wszyscy pracujacy je placa, wiec od tego jest panstwo aby Ci pomoc w trudnej sytuacji. Nie martw sie, to wszystko nie bedzie takie straszne, tylko musisz sie dowiedziec jak ten temat ugryzc. Spij dobrze.
A kiedy idziesz na zwangerschapuitkering to jest to oplacane przez UVV z Twoich podatkow, w koncu wszyscy pracujacy je placa, wiec od tego jest panstwo aby Ci pomoc w trudnej sytuacji. Nie martw sie, to wszystko nie bedzie takie straszne, tylko musisz sie dowiedziec jak ten temat ugryzc. Spij dobrze.

glodomorek z niego niezly, do tego mleczko pije tak lapczywie, ze czesto sie krztusi
ciekawe po kim ma takie obzarstwo haha