Hejka
Madziula witam!:-)No i gratuluje ciazy!!!
A my dzis juz po spacerku,jak pieknie,normalnie az chce sie byc na dworze...a oto jedna fotka,niestety nie mielismy aparatu i telefonem maz robil,:-)
Sencilla słodkie fotki a z siostrami to juz wogole super.
A ja co dzis narobilam,wczoraj mialam dzien lenistwa i tak oto dzis postanowilam to nadrobic,,,maz mowil mi ze lepiej w niedziele nic nie robic ale ja postanowilam skorzystac z okzaji ze jest w domu i wyczyscic prysznic,srodkami ktore smierdza,wiec dobrze ze dzis bo jak maly sie obudzil to nie musialam odstawiac roboty tylko maz sie maluszkiem zajal.No i jak juz umylam ten prysznic to chialam z niego wyjsc,bedac juz troszke mokra ,noga mi sie poslizgnela i polecialam,jedna noga zostala w brodziku,druga na kafelkach,wpadlam do wiaderka i je polamalam,no i pol wylalam.I tak robiac szpagat sie zatrzymalam i sie zaczelam smiac,moj maz przylecial myslac ze sie polamalam a ja chyba 10 minut tak lezalam i sie smialam sama z siebie----i chyba racja jednak w niedziele nie powinno sie nic robic....mam nauczke.
MIlego popoludnia kobietki,,,,,korzystajmy z pogody,a tak wogole to juz slyszalam ze ma byc zaraz 17 stopni,chyba w tym tygodniu..:-):-)