• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Iskierka 500e ubezpiecznie na kwartał??? czy na rok
Na rok:-D Sorki, zapomnialam dopisać:-D
ja niestety muszę miec samochód, choćby po to by móc swobodnie i w miarę bezproblemowo (nie licząc korków) wszedzie dojechać. jakby nie było mieszkam w dziurze zabitej dechami (z czego się bardzo cieszę), w której autobus jedzie 3 razy na dzień, jest tylko 1 sklep spożywczy, a do pociągu mam troche więcej niż do supermarketu;-). No i nie miałam do tej pory problemow z dojazdami do pracy - czy 50km, czy 10 - masz samochód, masz transport :tak:

reklama
Iskierka no to juz lepiej , ja płace podobnie ;)
A co do auta, to fakt, warto miec, nie jest sie uzależnionym od nikogo i przede wszystkim transport do pracy. A w końcu tramwaje i autobusy też koszują i nie raz trzeba sie naczekać :)

hejka...

no widze babski temat na tapecie hihi... auta:-D:-D:-D ja tez place kwartalnie 375 euro mam peugota 407 kombi w dieslu... bez auta sobie zycie niewyobrazam bo mam taki napiety grafik od poniedzialku do piatku ze i tak z zegarkiem na rece ganiam:cool2: dzieci do szkoly ja do pracy, lunche - zakupy- tu cos mojemu podrzucic tam odebrac... ja sie ciesze jak o 17 do domu wracam i sobie siade na tylku w koncu;-)
Nie wiem czemu USG 4d wam sie nie podoba hihi - mi bardzo zwlaszcza ze bylismy cala rodzinka i juz w tedy maly byl kopia swojego brata nawet polozna w szoku byla...:tak:filmiki tez mamy ale kazdy moze miec swoje zdanie oczywiscie!

Ja juz dzisiaj odbebnilam prace, prezenty zajaczkowe kupilam - rolki znajmomu bo do PL chcial dziecku, prezenty urodzinowe na czwartek bo dzieciaki ida na przyjecie i spozywke... do 18.00 sie nie ruszam...:tak: bo moj z synem na rybach wiec z obiadem napewno zdaze....

milego dnia

Ja tez sobie nie wyobrazam bez samochodu podobnie jak Iskierka mieszkam na wsi gdzie mam tylko jeden sklep Spar, chodze do niego w ostatecznosci bo drogo, do najblizszego marketu mam ok 8 km wiec auto potrzebne a za niedlugo bede jeszcze Kube do szkoly wozic codziennie.
My teraz jezdzimy BMW E46 jest wystarczajace dla nas ale te PL blachy boimy sie zeby nas nie zlapali i bede musiala placic kare.

Co do USG 3D to mialam w planach zrobic ale do 20 tyg mialam ok 10 USG zwyklych wiec zrezygnowalam a plytke z nagraniem z USG (zwyklego) dostalam od poloznej i nic nie placilam za nia.

moj Victor padl wlasnie obok na lozku -wiec chwilka dla mnie...
Anetko a czemu mialas az 10 usg? ja mam zdjecie z usg w 8ym tyg nawet - hihi...bo taka mialam schize ze musialam cos sprawdzic i mi polozna zrobila:-D

O to wlasnie chodzi ze ja mieszkam tez na wsi - u nas sklepu nie ma - najblizy ok 6km /ulvenhout albo Breda/ ale ja i tak w miescie spedzam cale dnie/praca i szkola/ wiec mi to nie przeszkadza bardzo.... poza tym w tyg staram sie unikac zakupow bo zawsze robimy je w soboty...:tak:

My juz po racuchach...teraz bedziemy sie byczyc na kanapie z Karcia... moi maja juz wolne od szkoly do wtorku a wasi?:sorry:

Hejka!!!!

MY też już odpoczywamy na kanapie ,Dawid też już ma wolne od szkoly idą dopiero w czwartek .

My mamy 2 auta obydwa na polskich co mnie trochę przeraża jak by trzeba bylo przerejestrować , bo to są dizle i do tego obydwa duże mercedes i passat ale mąż dojeżdza daleko do pracy a ja też nie wyobrażam sobie zycia bez auta mimo że mieszkam w miasteczku ,

Jeszcze tylko pakowanie i jutro wieczorem do Polski na tydzień wyjeżdzamy mieliśmy dzisiaj ,ale oczywiście mąż musi jutro iść do pracy jeszcze a wczoraj szef stwierdził że najlepiej to jak by wogóle nie jechał bo nie ma kto pracować masakra .

ide jeszcze odmrozić zamrazarkę i pranie wstawić póki dzieci siedzą cicho i oglądają bajkę

reklama
Aniu ja mialam tyle USG bo maly mial przepukline w ktorej znajdowaly sie jelitka jezdzilam po specjalistach az trafilam do lekarza w Alkmar ktory mial mi wyjasnic jak to bedzie po porodzie operacja i te sparaway, ale naszcescie jak zrobil USG to okazalo sie ze jelitka sie schowaly i jest wszytsko ok.

Mi nic nie widaomo zeby moj Kuba mial juz wolne wiem ze jutro maja szukanie jajek po wydmach jak co roku moze w pt juz bedzie mial wolne musze sprawdzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry