anetka880
Fanka BB :)
annaJ ja mialam badania grupy krwi dziecka jest to nowe badanie tak jak pisalam od sierpnia 2011 nie wiem jak oni to robia ale na podstawie tego badania wyszedl konflikt.
TheHague musze sie z toba zgodzic o wiele lepiej sie rodzi z kims bliskim. Pierwszy porod byl w samotnosci a teraz moj maz byl asystentem bo nie zdazyla pani z Kramzorg dojechac i dzieki Bogu byl przy mnie.
TheHague musze sie z toba zgodzic o wiele lepiej sie rodzi z kims bliskim. Pierwszy porod byl w samotnosci a teraz moj maz byl asystentem bo nie zdazyla pani z Kramzorg dojechac i dzieki Bogu byl przy mnie.
Dla mnie najgorsze byly skurcze co 3-2 minuty, parcie - wedlug mnie - nie bylo az takie straszne, ale nie mialam juz sily, bo musialam przec po 3 razy na skurcz, przy kazdym trzecim razie juz nie wiedzialam jak sie nazywam hehehe. Na szczescie byl przy mnie moj facet, wspieral mnie i pomagal, dlatego jakos to przeszlismy. A Ty chcesz rodzic z mezem?? Czy sama? Mi sie wydaje, ze lepiej z kims, chociazby po to, zeby podal reke przy wstawaniu z lozka, podal wode do picia, itd
Jesli polozna