reklama

Holandia

reklama
Zjadlam sobie obiadek. Moj Kuba wlaczyl sobie gre, Filip spi caly czas a ja dalej z laptopem na kolanach. Jak bylam w ciazy kazdy mi mowil ze jak pierwsze dziecko bylo grzeczne to drugie da mi popalic ale drugie jeszcze bardziej grzeczne. :-)U nas sie tak rozpadalo ze niestety nic nie wyjdzie z planow na wypad na miasto :-(

Dziewczyny napisał że to firma Hauck Traxx :)

Niestety też nie znam tej firmy.

Dziewczyny, ale Wam fajnie się spotykać. Moja AnnJ zajęta w najbliższych dniach, bo ma gości. (Paskuda jedna! ;-) :-D )

Na piątek umówiłam się na spacer z jedną dziewczyną też from Poland, którą tutaj całkiem przez przypadek poznałam. Na co się bardzo cieszę:-) A już niedługo wyruszam do Hagi, to mam nadzieję, że się jakoś uda spotkać z Forumowiczkami-Hagowiczkami :-)

Ostatnia edycja:
Iguana czekamy na Ciebie :tak: szkoda ze nie bedzie Cie juz teraz, bo ja robie jak co roku babskie spotkanie na Scheveningen na rozpoczecie sezonu :-D w tym roku babskie spotkanie + dzieciaczki :cool2: ale jak sie ociepli, to mysle ze bedziemy czesciej takie wypady organizowac :)
ps. Voorburg jest calkiem blisko mnie, moze nie rzut beretem, ale tez niedaleko :)

Sencilla sprawdzilam polaczenia pociagiem, Amsterdam Sloterdijk - tam bym miala przesiadke, ale wspominajac ostatnie zderzenie pociagiem to raczej przez jakis czas do pociagu nie wsiade heheheh, ale mysle ze jak Tomek troche podrosnie i bedzie mial chociaz z pol roczku to mozemy cos pomyslec i sie spotkac, ja bardzo chetnie :)

A mi moj T cisnienie podniosl bo przyszedl do domu po 4.5h (byl u mechanika) i mi mowi uberaj dzieci bo jedziemy do sklepu. Owszem umawialismy sie na miasto ale nie o 17 gdzie sklepy otwarte do 18 i do tego deszcz pada. Strasznie mnie wkurzyl a ja sie nie dam i wymiana zdan byla :-) Wkoncu pojechal sam pewnie jak wroci to bedziemy dalej meczyc rozmowe:wściekła/y:

Nici z wózka, jednak nie ma skrętnych kół, znalazłam go na necie :( napisałam do tego pana w sprawie tych kół to zamiast mi odpowiedzieć to napisał ze mam przyjechać :( turek jakiś :( dałam sobie spokój :)

Ayni, nie musi byc koniecznie 150 e , moze tak do 250 e ...... i to tez sie nie pali, mam jeszcze czas, myslalam poprostu ze to fajna okazja, ale jak mam potem narzekać to wole sie wstrzymac ;) zastanawiam sie tez nad opcją kupna w pl ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry