Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Astrid ja ci powiem szczerze, że odpuściłabym....Ok, uspokajam się, bo faktycznie urodzę. Czekam na męża, potem ustalimy co robimy.
Zgadzam się z tym, bo nie każdy ma kasę na nowości. ja sama kupuję używane łóżeczka i też ktoś mógłby powiedzieć, że poprzednie dziecko mogło nadwyrężyc szczebelki czy deseczki. Jednak sprzedawać uszkodzony fotelik to trochę przesada.....ja jakos kupilam dla obojga dzieci uzywane foteliki i zyja dzieci do dzis -przestancie glupoty pisac ze nie wolno kupowac uzywanych bo mnie akurat nie stac na 2 foteliki nowe z atestami za 200 euro..... czy w nowym czy w uzywanym po innym dziecku zawsze moze sie stac najgorsze .....
N ie wiedziałam, że opiekujesz się takimi ludzmi....Iskierko ja mam taka prace ze czasami musze isc bo ten pan inaczej by dzisiaj nic dostal do jedzenia a przy okazji pranie wstawilam i gary umylam...wiec swiatek -piatek ja pracuje...
![]()
Ayni, ja ci napisałam, że mam dekoder i że chyba inaczej polskie programy nie działają. Po prostu są na satelicie ale zakodowane i żeby je obejrzec musisz miec jakikolwiek dekoder, np Polsatu czy Cyfry.Iskierka & Ania & Madzia - kurcze mysmy sie chyba nie zrozumialy. Ja nie mam cyfrowego polsatu, ani dekoderow i tego typu spraw, po prostu nie chce wydawac pieniedzy na telewizje, ale zamontowalismy normalna antene satelitarna z odbiornikiem (tunerem) satelitarnym i odbieramy z Hotbirda i mamy kilka programow polskich, ale Polsaty i TVN nam nie dzialaja. Ja sie w ogole na tym nie znam jak to jest z odbiorem polskiej TV za granica, wiec chcialam was spytac, czy ktoras tez ma zwykla satelite i wie jak to dziala![]()
Ayni, ja ci napisałam, że mam dekoder i że chyba inaczej polskie programy nie działają. Po prostu są na satelicie ale zakodowane i żeby je obejrzec musisz miec jakikolwiek dekoder, np Polsatu czy Cyfry.
Ja mam swoj Polsat zarejestrowany na teścia. Niby nie można wywozić go za granicę, ale oni tego nie kontrolują.
Ale bez dekodera to nie obejrzysz....
chyba po to TO wymyslili zeby na tym zarobic....
To ludzkie spytac chyba... ?
nie mam na mysli ze AKURAT ty, tylko nasza polska kulture, tak jestesmy wychowane z Polski, ze przewaznie kobieta sie zajmuje domem i gotowaniem a nie odwrotnie, jak np. w Holandii... gdzie mezczyzna sprzata i gotuje , bo panie holenderki sobie zazwyczaj nie radza 

wiem ze nie o mnie, tak tylko napisalamu nas jest podzial obowiazkow od samego poczatku, a herbatke gosciom zawsze on podaje nie ja, bo ja to zawsze zapominam sie zapytac co kto do picia chce haha to sie nazywa wrodzona skleroza, nie brak wychowania, bo tego mnie rodzice uczyli hehe ale co poradze ze w wiekszosci czasu swego zycia o niebieskich migdalach mysle
![]()
kawe i cala reszte na imprezach podaje moj M / bo on przyrzadza wszystko co na niej jest/
az sie ostatnio ze mnie kolezanki smialy jak ja mam dobrze i ze sie tak ustawilam bo ja winko albo jakiego drinka a moj smiga z talerzami hihi i jeszcze do tego zadowolony bo wszystkim smakuje hahah... zyc nieumierac...;-)do mnie nalezy dekoracja stolu
ze w pl chca utrudniac nam dostem do antykoncepcji by zmusic nas do rodzenia wiecej dzieci.Mowi ze to taka odgorna polityka by walczyc z nizem demograficznym
Kto wie a moze to i prawda.