Dzien dobry :-)
Dziekuje dziewczyny za mile slowa na temat moich pokoi i ciesze sie ze sie podobaja. Moj Kuba to nie chce wychodzic ze swojego pokoju i nawet w nocy juz do mnie nie przychodzi do lozka jak moj T wychodzi do pracy
Sencilla masz racje IKEA rzadzi i Marktplaats.
Iguana twoj Janeczek wydaje sie taki duzy ze az trudno uwiezyc ze nie siedzi, ale moj Kuba to tez tak mial postawil pierwszy krok jak mial 14 miesiecy, ale jeszcze pozniej raczkowal z 2.5 mial prawie 1.5 roku jak zaczal chodzic samodzielnie. Nic na sile.
TheHague Gratulacje dla Tomcia. Filip tez probuje ale narzie mu nie wychodzi za ciezka dupa zeby ja przewrocic :-) a przy tym sie niezle denerwuje jak nie potrafi. Dla mojego Filipa to teraz najwazniesze sa rece z ktore ma w buzi caly czas nawet jak cycusia pije to jeden palec probuje gdzies wcisnac.
Karola co do pieniedzy to nawet nie pisze bo te mieszkanie nas przeroslo. Musimy od nowa zbierac kase, ale wszytsko robilismy tanim kosztem, promocje, kupony, Ikea, Marktplaatts.
Aniu a twoja dzungla tez bardzo fajna, zawsze mi sie marzylo lozko pietrowe. Chcielismy Kubie kupic takie co jest na dole biurko ale on jak wskazowka od zegara wedruje po lozku w nocy i balabym sie zeby nie spadl bo ja to kiedys wlasnie spadlam z takiego lozka. Moze Filipkowi kiedys takie kupimy.
Ja zmykam do kolezanki na kawusie i o 12 po Kube. Wczoraj moj Kuba zostal u babci na noc i zapomnialam mu dac dodatkowe ubrania i sie przerazilam jak wstalam i zobaczylam pogode bo mial na sobie krotkie spodenki i trampki.