Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
klej mozna kupic w kazdym zoologicznym, jak dobrze pamietam nazywa sie rat glue ale nie pamietam na 100%.
my obsmarowalismy wieczko od pudelka po butach a na srodek kawalek kielbaski polozylismyskubana jak weszla to juz sie odkleic nie umiala, az w koncu przykleila sie calym cialem. piszczala troche, ale moj wlozyl to wieczko razem z mysza do wora na smieci i wyrzucil. no przykre troche
![]()
ale ja to mam jakas fobie na myszy:-( cale szczesie szybko zadzwonilam po meza i ja od razu zlapal.. dwa lata nie mielismy zadnej myszy az tu sobie dziurke pod lozkiem wyrobila
teraz nawet nie chce siedziec w naszej sypialni bo sie brzydze.. myszy tyle zarazkow roznosza..
w grupie jest dziewczynka co chodzi dwa lata i dopiero zaczyna mowic, wiec narazie sie nie martwie..
nie przesadzaj. myszy przenosza wiele zarazkow, ja mam w domu dziecko i jakbym teraz miala miec mysz w domu to napewno nie bawila bym sie w pulapki i czekala az sie laskawie myszunia zlapie 
wybierzemy sie jak bedzie ladna pogoda zeby zobaczyc jak to wszystko wyglada

moze sie ich az tak nie boje ale brzydze
Dwa lata temu tez mialam przygode z nimi ,wygryzly jakas dziure w podlodze i se uzadzaly wyprawy po jedzenie do naszego domu
Raz ich bylo chyba z 6
maz dziure zalatal i spokój

czuje sie bardzo dobrze ,moglabym góry przenosic