• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Jej nic pewnie nie zrobia. Ja mam takiego kolege i on w nerwach naplul policjantce w twarz(ublizala mu bardzo i byli swiadkowie, nawet jakas rozprawa sie bez niego odbyla), wyslali go na kurs panowania nad agresja i musial odsiedziec 20 dni w areszcie. I gdzie tu sprawiedliwosc??

reklama
a slyszalyscie wczoraj w wiadomosciach jak lekarz ginekolog podczas porodu wbil sie w glowke dziecka zamiast w pecherz plodowy :szok::szok::szok: bo mial 2 promile alkoholu :szok::wściekła/y::szok::wściekła/y: i grozi mu jedynie od 3 miesiecy do 5 lat pozbawienia wolnosci ......

Ja slyszalam tragedia, ja takiemu to ta igle w jaja bym wbila, ale pewenie sie wywinie jak to bywa i bedzie dalej prowadzil praktyke i przyjmowal porody. ja nie wiem ze tacy nie mysla w ogole przeciez to ch*****ie odp zawod.:no::no::no:

haha no policja to moze wszystko :szok::cool:

Aneciu musze Cie pocieszyc, Tomek tez kalafiora za sloika nie chce, normalnie mu sie dzwigalo :confused2: sprobowalam - ohyda straszna, wiec mu sie nie dziwie. wole polskie sloiczki, jakos tak lepiej smakuja :cool2:

AnnJ, jeszcze raz szczęśliwego lotu dzisiaj do PL i potem do Tokio. Zajadaj tamtejszych specjałów ile się da. Ja kocham sushi!:-D

Uff, męczący dzień dobiega końca. Dzisiaj sprzątanie & pranie zaliczone.

Jutro pilnuje pana od podłogi, bo przyjdzie wykańczać nam kuchnię....tylko tam mamy jeszcze starą wykładzinę.

Janek raczkuje po mieszkaniu z prędkością światła, wczoraj brał się do wstawania....mimo to nadal nie siedzi samodzielnie. Męczące są te wypasy syna;-) Muszę go pilnować, bo oczywiście to czego nie wolno ruszać jest najciekawsze;-)

Ania, a nie da rady w internetbankering cofnac tej wplaty? probowalas juz?

Sencilla to by byla latwizna:sorry: ale ja musialam zakupic na stacji bony platnicze jak wczoraj pisalam i tam sa tylko kody / te bony mozesz uzywac kupujac w sklepach internetowych:tak:/ wiec nie mozna cofnac bo wprowadzasz kod wcisasz WYSLAC i poszlo...:eek:

Bylam na policji - mam specjalne spotkanie w niedziele o 19.00 wieczorem a kase udalo sie uratowac ale inna droga... ;)) facet u ktorego pracuje na legalu tak sie tym przejal :sorry:ze zadzwonil mi do tej firmy przez ktora rzekomo przechodza te przelewy i sie okazalo ze moja kasa jeszcze u nich lezy wiec zdarzyli ja wstrzymac i zablokowac moje pieniadze :-D..troche to teraz potrwa ale koniec koncow jak papiery powysylam do Londynu :tak:to mi kase przeleja na konto , jupi... ;D:-):-);-) Tak na marginesie laska z infolini mowi ze takich tellefonow jest setki dziennie - czasami juz jest za pozno:confused2:

sorki ze was nie doczytam ale mi jeszcze dzisiaj chomik zwial wiec musze go szukac bo Karinka sie zaplacze...:zawstydzona/y:

p.s. ppotem wam wysle jak to ogloszenie wygladalo ... tak na wszelki wypadek wstawie tez na FB

reklama
Aniu dobrze ze kasa wroci na swoje miejsce :-D i dobrze ze na forum o tym napisalas:tak: ja to na onecie wlasnie czytalam to sa jakies trojany i kaza placic bo inaczej komp na amen zablokowany i policja niby na chate wejdzie :sorry: niezle sobie to ktos wymyslil :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry