Hejka
Iskierka ja zawsze ciasto kupowalam i kawa/herbata, sucharow nie dawalam bo takie cos na sraczke jem
wiec olalam troche ta ich tradycje
a z sasiadow to przyszli tylko ci co utrzymujemy kontakt
Sweety, Hague gratuluje egazaminow i kontraktow
Ayni ja tez nie wiem co to faza A i B w pracy, nigdy jeszcze sie z tym nie spotkalam
Aniu napisz co z tym kompem, policja i wirusem
pierwsze tez slysze 
Ja dzisiaj taki rozlazly dzien mialam ze szok, rano na kawie bylam u sasiadki i jak przyszlam do domu i popatrzylam w lustro to sie kapnela ze sie jeszcze nie poczesalam
pozniej posiedzielismy w domu pozniej znowu sasiadka z rewizyta przyszla i tak mi minal dzien miedzy palcami
a teraz ide spac bo za chwile moja kluseczka sie obudzi :-)
Iskierka ja zawsze ciasto kupowalam i kawa/herbata, sucharow nie dawalam bo takie cos na sraczke jem
wiec olalam troche ta ich tradycje
a z sasiadow to przyszli tylko ci co utrzymujemy kontaktSweety, Hague gratuluje egazaminow i kontraktow

Ayni ja tez nie wiem co to faza A i B w pracy, nigdy jeszcze sie z tym nie spotkalam

Aniu napisz co z tym kompem, policja i wirusem

pierwsze tez slysze 
Ja dzisiaj taki rozlazly dzien mialam ze szok, rano na kawie bylam u sasiadki i jak przyszlam do domu i popatrzylam w lustro to sie kapnela ze sie jeszcze nie poczesalam

pozniej posiedzielismy w domu pozniej znowu sasiadka z rewizyta przyszla i tak mi minal dzien miedzy palcamia teraz ide spac bo za chwile moja kluseczka sie obudzi :-)

.
no bo wlasnie przez ich logo POLITIE pomyslalam ze to naprawde list od nich