reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hejka

Iskierka ja zawsze ciasto kupowalam i kawa/herbata, sucharow nie dawalam bo takie cos na sraczke jem :-p wiec olalam troche ta ich tradycje :rofl2: a z sasiadow to przyszli tylko ci co utrzymujemy kontakt

Sweety, Hague gratuluje egazaminow i kontraktow:tak:

Ayni ja tez nie wiem co to faza A i B w pracy, nigdy jeszcze sie z tym nie spotkalam :no:

Aniu napisz co z tym kompem, policja i wirusem :confused::szok: pierwsze tez slysze :szok:

Ja dzisiaj taki rozlazly dzien mialam ze szok, rano na kawie bylam u sasiadki i jak przyszlam do domu i popatrzylam w lustro to sie kapnela ze sie jeszcze nie poczesalam :szok::-D pozniej posiedzielismy w domu pozniej znowu sasiadka z rewizyta przyszla i tak mi minal dzien miedzy palcami
a teraz ide spac bo za chwile moja kluseczka sie obudzi :-)

reklama
Gosia a co ja mam z fazami A lub B ? Mysle, ze chyba chcialas odpowiedziec na post The Hague :)
pozdrawiam :))))

Ja tez nie wiem o co chodzi z tymi fazami ,ale nigdy nie pracowalam w firmie :sorry2:

Gosiu tos wyskoczyla z fryzura do sasiadki:-D

Ja siedze cisza straszna , troche mi niedobrze bylo ,i gloda zjadlam jogurt ipije herbatke:tak:W krzyzach mie troche pobolewa a spac w ogóle mi sie nie chce:no: chyba puszcze sobie tv..

dzien dobry... ja dopiero wstalam ....glowa mnie boli strasznie przez ta pogode... no kochane ja to zaplacilam i pewnie kasy juz nie zobacze:-( no coz ale i tak zamierzam isc z tym na policje:wściekła/y:no bo wlasnie przez ich logo POLITIE pomyslalam ze to naprawde list od nich:zawstydzona/y::cool:

pa kochane..

Ania, a nie da rady w internetbankering cofnac tej wplaty? probowalas juz?

Ja obracalam sie w fazach, to jak to kogo interesuje, to moge wytlumaczyc:tak:

Sencilla to napisz, tylko prostym językiem, takim dla gospodyni domowej:-)

Ja się jeszcze dopakowuję bo dziś wieczorem lecę do Warszawy a już jutro do Frankfurtu i do Tokio(11h w samolocie).

reklama
Do góry