reklama

Holandia

Witam z ranka:-):-):-)
widzę że wszyscy jeszcze śpią a ja już niestety od 5 na nogach to moje dziecko to mnie normalnie wykończy :szok:może jak pojedziemy do Holandii to mu się jakimś cudem przestawią godziny wstawania ostatnia nadzieja ,:-)on jest normalnie jak zaprogramowany o której by nie poszedł spać i tak się budzi wczesnie za wcześnie jak dla mnie :szok:
wy do Polski a ja do Holandii:-)w końcu
na roczek kupiłam zabawkę z F P tak jak radziłyście;-)
nie wiem czy Ania ma dzisiaj imieninki jeśli tak to życzę
dużo szczęscia, zdrówka ,kasiorki i dużo dużo ............................miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a teraz zbieram się bo dziś na wieś wybywamy strasznie gorąco
miłego dnia mamusie !

reklama
Dzień doberek wszystkim!
Sencilla jestem za pomysłem znalezienie złotego środka...
Chętnie bym się z wami spotkała:tak:, bo ja to taki rodzaj towarzyski i ... lubie z ludźmi.:sorry2:
Co do opiekunek to u nas biorą 3.0 do 3.5 e za godzine nieważne czy ona przychodzi czy ty małą dowozisz...Moja siostra sobie też tak własnie dorabia przed pracą...:-)
U nas się zachmurzyło ale słonko świeci...i sama nie wiem co z tym moim jeziorem.Poczekam do 10.00:-D może sie wyklaruję...
Uciekam na kawkę do sąsiadki- to też Polka,znamy się od dawna a teraz mieszkamy w jednym budynku...:-D:tak:
Miłego dnia

Witam Was
Aniu
Na imieniny życzę Ci
samych radosnych w życiu dni,
sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
przyjaciół grona i pomyślności.

Sencilla dobry pomysł z tym spotkaniem:tak::tak::tak:
Miłego weekendu:-)

Hej hej....
Widzę,że samotność mnie dopadła tutaj...:-(:tak::-D
Jutro się pewnie ktoś pojawi...:-);-)
A my wlaśnie wróciliśmy z nad jeziorka, było super!
Erni to nic tylko w wodzie by siedział....sama też ciągle właziłam taka była cieplutka!
Och jak ja lubie takie lenistwo letnie...:-D
Do jutra kobity...

Witam ja wczoraj mialam ciezki dzien.Wybralam sie z siostra na rowerach nad morze,i sie przewrocilam.Strasznie sie wystraszylam ,ale na szczescie spadlam na reke.Pojechalam do szpitala na kontrole.Podpieli mne do jakiejs aparatury,krew pobrali i zrobili usg.Zostalam tam na obserwacji 4 godz .Cale szczescie z dzieckiem wszystko jest dobrze,ja jestem troche potluczona i reka na ktora spadlam mnie boli,ale dzidzi najwazniejsze.MILEGO WIECZORU

Karola, ale mialas pecha... Ja tez kiedys niezle wyrznelam na rowerze, mialam wiele szwow na brodzie, rece, nodze, i lekki wstrzas mozgu... :baffled: Dobrze ze u Ciebie wszystko ok sie skonczylo, no i ze dzieciaczkowi nic sie nie stalo :tak:
Aniu, my tez dzis sie wycieczkowalismy.. Pojechalismy z maluszkami, mezusiem i tesciami do Marken.. No cudnie tam jest po prostu!! W srode planujemy do parku narodowego duinen van texel a w piatek na Kaasmarkt do Alkmaar. Czy ktoras z Was byla juz tam?Trzeba korzystac z pieknej pogody!! :tak:
A co z tym naszym spotkankiem, dziewuszki? Ja jak najbardziej zapraszam do mnie, tylko nie wiem, czy to dla niektorych z Was nie za daleko.. Napiszcie co o tym myslicie!!
Buziaki na dobry wieczor dla Was!!

Ostatnia edycja:
hej
tylko się melduję i obiecuję że niedługo będzie mnie tu więcej Mam teraz trochę spraw do załatwienia bo 29sierpnia lecę z maluchami do Holandii Bilet zabukowany Mąz przyjezdza 15 bo mamy wesele w Pl i wraca sam autem więc muszę dużo nakupowac i spakować żeby miał co wozić;-)
pozdrawiam

reklama
Hej dziewczynki....
Fajnie,że już jesteście....:-)
Kurcze, Karola82 uważaj na siebie. Dobrze,że wszystko dobrze skończyło...:tak:
Pewnie miałaś niezłego stracha...:szok:

Sencilla ja do ciebie to nawet dziś bym pojechała...tylko że ...
1.troche mam daleko muszę obmysleć strategie...
2.jeszcze sie wciąż ukladam,przekładam itp.
A poza tym tyle mam tych spraw papierowych do załatwienia typu meldunki,zmiany adresów i takie tam...:baffled::-(:baffled:
I widzę,że z ciebie też taka podróżniczka-usiedzieć na miejscu nie możesz!:-D

aOla To się umie ustawic w życiu...:tak::-D
Każda sie zastanawiała jak się zabrać do Holandii :-(:baffled::sorry2:a ona proszę....zastanawia sie co by tu jeszcze nakupić żeby mąż miał co wieźć....
Biezrmy z niej przykładnastępnym razem...:-D:cool2:
Ja dziś pędzę z Kariną na konsultację...do później!
Miłego dnia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry