• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witam cieplutko wszystkie mamuski, :-)
dawno mnie tu nie bylo, a to dlatego, ze bylam ponad 3 tygodnie w Polonii (czy ktoras z Was jest moze z woj. slaskiego?)... bylo naprawde swietnie, odpoczelismy, urzadzilismy sobie krotkie wycieczki, pogoda ogolnie dopisala i babcia z dziadkiem nacieszyli sie wnuczkiem... tak ze wszyscy byli zadowoleni... :tak: probowalam Was troszke podczytac, ale troche za duzo tej lektury sie uzbieralo...:zawstydzona/y:
aneta, wspolczuje Ci z powodu choroby Twojego taty i ciesze sie, ze jest juz troche lepiej...
ma-rita, jak sie miewa Twoje dziecie, juz wyzdrowialo? a Ty juz gotowa na wyjazd do Polonii?
sencilla, mam nadzieje, ze TY juz calkowicie doszlas do siebie po porodzie? jak sie chowa Twoja malenka ksiezniczka? jesli mozesz to dolacz jakies fotki, z checia ja znowu zobacze... :tak:
karola, nie martw sie z powodu powiekszonej nerki, to normalna rzecz, czasem sie zdarza... ja mam tylko jedna nerke i moj Manuel urodzil sie zdrowiutki (dzieki Bogu)... :tak:
agnes, jezeli chodzi o kupno prezentu, to ja polecam klocki lego duplo... moj Manuel ma 15 miesiecy , dostal je pierwszy raz wlasnie na roczek i od tamtej pory jest nimi zafascynowany... :tak: z zabawek akustycznych polecam zabawki z v-tech, a takze z fisher price...
a teraz uciekamy na spacerek... pogoda jest super i podobno w nastepnym tygodniu maja zawitac upaly... :szok:
milego dnia dziewczynki... ;-)

Załączniki

• 007.jpg
    007.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 003.jpg
    003.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Wrrrrr wszystko mi się skasowało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Was
beauty moja koleżanka zakładała mi tipsy żelowe:tak:
aniahaven moje dzieci ostatnio budzą się jak mąż do pracy wstaje 5:30-6:00, więc jestem zmęczona jak jasna cholera:angry:
magdalena12 to sobie odpoczełaś na urlopie:tak::tak:
Ma-Rita gdzie się podziewa? KamilaRotterdam to chyba już o nas zapomniała? mia_cara również?
Sencilla to pewnie wykorzystuje pobyt teściów i odpoczywa, zasłużyła sobie na odpoczynek z pewnością:tak::tak::-):-)
Paulina sąsiedzi jeszcze Cię dręczą, czy odpuścili?

Mówię już dobranoc bo dziś przyjeżdża do mnie koleżanka z Irlandii i za chwilkę mają być, więc miłej nocy życzę już teraz:tak::tak:

Dobry wieczór!!!!

Aneta dobrze ze z tatą już lepiej
Sencila jak tam Antosia wklej fotki pokaz jak już urosła twoja księżniczka:-)
Mama Mikolaja co się dzieje załatwiłaś coś ???

ja już w końcu odebrałam małego dowód i mogę zaczać pakowanie ale normalnie przeraża mnie to jak ja się z tym wszystkim zabiorę :szok:ale co tam za tydzień już będę w Holandii tym się pocieszam :-):-):-)
jeszcze na jutro zupkę ugotować na obiad i spać więc mówię już DOBRANOC:-):-)

Anetko2222 nie martw się, ja też tak miałam...
Ledwo mąż alarm wyłączył a oni OBOJE:wściekła/y: już brykali...
Na szczęście im to już przeszło i teraz sypiają nawet do 9 rano...:tak::-D
Agnes powodzenia z pakowaniem...Dasz rade...;-)

A ja mam pytnko do pracujących;
Interesyje mnie pojęcie WAKACYJNE, oni to automatycznie naliczają czy muszę coś skladać ...podanie czy coś?:baffled::nerd:
Spadam do łóżeczka, bo jutro mnie czeka kolejna wizyta Kariny u dentysty...
Dobranoc wszystkim...

Witam!

Nasze forum rano wieje pustkami...:zawstydzona/y:
MaRita gdzie sie podziewasz?
Ty zawsze rano zagladałaś:-D...może pojechałaś na wakacje...Muszę poczytać wstecz...:sorry2:
I przed nami kolejny upalny dzień..
Najpierw jakieś zakupki, potem dentystka Kariny;-)...spacerek w parku /już się umówiłam w środe z Marzeną/ a potem do kontroli z głową malego...:-(
I tak zrobi się 17.00...obiad, kapiele i... jutro sobota!:-)
Pojade nad jezioro tak mysle...dzieciaki sie

reklama
Witamy....

juz wczoraj nie chcialo mi sie pisac teraz tez nie nie mam sily zle sie czuje-tarczyca mnie zzera ochhhhhh...

AGNES fajnie ze juz tu dotrzesz mam nadzieje ze sie spotkamy i pojedziemy na basen z maluchami bo nie mam z kim tu jechac wszystkie kolezanki maja kompleksy a ja mam gdzies moje sadelko-nie mam juz 15 lat wiec dobrze jest jak jest.....

pogoda znowu upalna nie lubie takiej goraczki-czy musze malemu zakladac czapke jak ide na dwor bo wieje na naszych polach po tym zapelniu ucha??????

co na obiadek dzis??? ja natarlam ziemniakow i bede smazyc placki ziemniaczane-uwielbiam!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry