• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witajcie Mamusie
a ja tez pije kawke :)
bo tesciowie usypiaja dziewuchy, ale fajnie :tak:
ostatnio nic nie pisze, bo non stop mamy gosci. Ale wkrotce nadrobie zaleglosci :tak:
Ma-Rita, mam do Ciebie zapytanko, jako naszej forumowej specjalistki od prawa holenderskiego ;-)
Moj maz dostaje wlasnie 3 z kolei umowe o prace. Slyszalam, ze w holandii 3 umowa juz jest na czas nieokreslony, a on tam ma na 18 miesiecy. Co o tym myslisz?

reklama
Hej dziewczyny!
Ja właśnie zakupiłam kolejny materac do naszego domu...:-D
Tym razem na wakacje do na zawitał brat mojego męża Konrad...
Fajnie mieć tyle ludzi w domu a nie tylko gu gu i "Mamo....":-):-D:-)
Agnes na roczek kup coś akustycznego albo coś do naciskania...
Ja ostatnio zakupiłam młodemu coś takiego z Fisher Price.
I był bardzo zadowolony :tak:;-)...
Sencilla to super że ci ktoś ci pomaga, ja właśnie wróciłam z zakupowych wojaży i jestem padnięta...:baffled:
Wyglada na to że razem pijemy tą kawkę tyle tylkoże daleko od siebie...:-D:tak:
Aneta2222 a ty gdzie sie podziewasz?;-)
Pozdrawiam

Ania, smacznej kawki!! :)
tak tak, ja tez uwielbiam gosci :tak::-)
A o ten adres strny z uzywanymi, to z czym konkretnie pytalas? bo ja glownie kupowalam przez marktplaats...
a zdjecia mojej ksiezniczki to moge jedynie przez maila wysylac... jesli mi podasz swoj na priv, to z checia Ci ja zaprezentuje :cool2:

Smacznej kawki dla wszystkich co ją piją właśnie!:-)
A z tym adresem to mi chodziło o to jak chce ktos coś oddac za darmo albo z drugiej ręki...szukam paru rzeczy dla siebie...:tak:Może ta był marktplats...
Musze poszperać...;-)
Uciekam robić obiadek...pa

Witam Was
Mój tata czuje się lepiej, dostałam dziś wiadomość od mamy, że tata nie będzie miał kolejnych chemi:tak::tak::tak:, miał poważne powikłania po grypie i silną anemię. Jest już lepiej:tak:
2.08 idę na ślub i weselicho mojej przyjaciółki i właśnie robię sobie pazurki:tak:
Sencilla ale Ci zazdroszczę, teściów masz w domu i na dodatek usypiają Twoje skarby:tak:
agnes74, aniahaven ma rację najlepiej coś akustycznego. Polecam również Fisher Price.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny
Nie ma mnie, bo od dwóch tyg mam u siebie mamę, wiec mało czasu na pisanie. Trochę sobie odpoczęłam, a babcia cieszy sie wnukami :tak:

Aneta dobrze ze z tatą już lepiej :tak::tak:. Jakie paznokcie i gdzie robisz?

Do zobaczenia, po niedzieli zaczne nadrabiać zaległości :cool2:

cześć dziewczyny,widzę że trochę tu u was cichutko:baffled:

my wyjeżdzamy do polski pod koniec sierpnia.
co do rodzinnego to my załatwiamy je od 5 miesięcy i co jakiś czas przysyłają jakieś pierdoły ze tego brakuje lub tego:wściekła/y:

Natka...
Co do rodzinnego to mnie dopiero czeka ta przeprawa biurokratyczna...:baffled:
Wcześniej mąż nie miał meldunku...i tak się odciągało...:sorry2:
Muszę poczytać wasze wcześniejsze posty bo coś tam mówiłyście co potrzeba i wogóle...
Śpijcie dobrze kochane....
Do jutra!:-D

reklama
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM !

A gdzie się wszyscy pozdziali?:-D
Czyżby dzieci dziś dłużej śpią?:sorry2:
Wstawać taka piękna pogoda - szkoda tracić czasu...
Miłego dnia dla wszystkich mamusiek i ich pociech....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry