reklama

Holandia

Sencilla 7-8e:szok: to mogą wołać od rodzinki holenderskiej:angry:
Ja jak opiekowałam się dziewczynką to zaproponowałam 550e za miesiąc od pon-pt po 11godz z wyżywieniem czyli 2,5e za godzinę - śmieszne pieniądze, ale jak bym 3-4e dostała to byłabym zadowolona. Bardzo długo wystawiałam ogłoszenie, lecz każdej mamie wydawało się za dużo i zrezygnowałam.
KamilaRotterdam to mniej wiecej będziemy o tej samej porze w domku w PL:) Ciekawa jestem czy Katowicka nadal w remoncie?

reklama
Sencilla!
Ja to bym chetnie przyszła, posprzątała i potem jakąś kwakę z tobą wypiła....:-D
Pranko wstawiłam, gary umyłam - czas nakarmić dzieciaki!
Dalej nie wiem co na obiad,ale mąż się własnie zdeklarował że wróci wcześniej i cos upichci!:tak:
Anteko2222 pamiętam tą twoją historię z opieką...coś się posunęło w tej sprawie?
Pewnie nic dalej kogoś wykorzystuję...wstrętna baba!:baffled::wściekła/y::angry:
Pędę dalej...

Ja zaproponowalam dziewczynie 4 euro za 11 godzin dwa-trzy razy w tygodniu. Wyszloby to 352 euro za miesiac za dwa dni, 528 za trzy dni. Wydaje mi sie to w porzadku, ale potencjalne kandydatki smieszy moja propozycja. A moze to ja nie mam poczucia humoru? :sorry2::confused:

SENCILLA no i reszta BB gdzie wy szukacie tych opiekunek???tak gdzies czy njest gdzies jakies ogloszenie czy co-bo ja niedlugo tez bede musiala cos znalesc i to juz w przyszlym msc no i czy za taka opiekunke zwracaja tez bo za zlobek tak z tego co wiem jak to wyglada w tej sprawie..

Hejka:-):-):-):-)

Mama Mikoaja pztaam w aptece o te tabletki ale bez recepty nie chcieli mi sprzedac jutro pochodze po innych i zobacze juy kiedys tak mialam w jednej nie chcieli a w innej bez problemu :-)
poczytaam co pisalyscie o opiekunkach i jestem w szoku ja jakies 2 lata temu tam pracowaam za 4 euro na godzine i musialam ostro zapierdzielac a tu prosze 7 :szok:a to Polki czy Holenderki
ja wlasciwie tez bede chciala isc do pracy i tez pewnie bede miala ten problem
moi ynajomi kiedys mieli dziewczyne z PL placili jej 500 e na miesiac i mieszkanie i jedzenie:tak:
moje dziecko mnie dzis zaskoczylo zasna bez placzu :szok::happy2::happy2::happy2:
a ja juy prawie spakowana jutro tylko posprzatac i moge jechac :-)
cos mi sie porobilo yupelnie ynaki mi sie popryestawialy

Troche spoznione zyczonka dla malej MARYSI i Anihaven!Duzo zdrowia i radosci.Wiem ,wiem musze uwazac koncze juz jazde na rowerze ,strasznie sie wystraszylam i to dalo mi do myslenia.pozdrawiam

Czesć babeczki :-)

Kolejny piekny i słoneczny dzień przed nami :-)
Moje dziecie wstało oczywiscie o 6 rano:baffled: i padam już na twarz, kiedy on zacznie wstawać o przyzwoitej godzinie????

Miłego dnia kobitki

reklama
Hej kobitki!

Moi tez juz biegają od 7.00:-) ale za to w nocy dobrze spali...
Ja to dzisiaj sama nie wiem od czego zacząć...tyle mam do zrobienia.:-(
Jakoś ta będzie...:tak:
Beauty - jak dawno cię nie było z nami...
Karola dzięki za życzenia,to miło z twojej strony...Dbaj o siebie...
Moja znajoma ciężarna na piątek miała termin...dalej siedzi w domu.Co prawda była juz w szpitalu ale ją odesłali do domku, bo skurcze się pojawiają i znikają.:zawstydzona/y::confused:
A mąż jej siedzi z nią jak na bombie...:-):-DTo bedzei chłopiec...ok 4 kg
Idę umyć sobie włoski....
Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry