Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
A co się robi z niezużytymi lekami?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co się robi z niezużytymi lekami?
...
i fakycznie niezle zamieszanie

ale udalo sie... zdrowiej i wypoczywaj...

u nas na szczescie wszystko poszlo zgodnie z planem, teraz czekam na akt chrztu, ale to zglosze sie po niego po wakacjach.
ja bym sie wtedy nie zgodzila na takie badanie
mam nadzieje, ze Tymek mial taka oslonke. Ja zawsze jak osobiscie szlam na zdjecia to zawsze dostawalam cos zeby pozakrywali przed promieniami x moje jajniki. Powiedz jak bylo u Tymka????
dobrze ze chociaz wstawac wczas nie musze
no i na kazdej rozmowie o prace mowia ze moj nl jest miodzio i ze mysleli ze ja dluzej w nl niz 4 lata
wybralam sobie najlepsza propozycje, najblizej domu i najlepiej platna, ciekawe czy pozwola mi ja wykonywac w domu jak sie przeprowadze do zuid limburg
ale narazie sie nie pytam i nic nie wspominam ze przeprowadzka blizej jak dalej, pewnego dnia ich zaskocze hahahaha
chyba sobie dam ogloszenie, w domu prasowanie bo po ludziach nie chce mi sie jezdzic
i bede miala oko na Tomeczka
u nas juz platne zrobili
co myslicie o tym? w sumie to biuro mnie przyjelo bez problemu bo twierdza ze moj nl jest super, ale jakbym kiedys chciala isc w takim kierunku, to b1 chyba sie przyda, bo inni moga problemy robic
ciekawe
w sumie to i tak by sie przydalo w koncu na studia isc..
.A co się robi z niezużytymi lekami?

..to wysprzątałam w tym czasie mieszkanie;-) Teraz zasuwamy na basen 2 razy w tygodniu.
czas oczekiwania w Hadze jest ponoc bardzo dlugi
a kupilas ten kosz na zabawki w intertoys?
a przy kolejnej ciazy tez planujesz w chacjendzie odpoczywac czy Majule dacie do zlobka i bedziesz cos kombinowac? ja sie ciagle zastanawiam co w takiej sytuacji zrobic
tylko to durne b2 musze miec zaliczone.
bo a2/b1 juz zrobilam (programma I), ale chcac studiowac musze zaliczyc b2 (programma II)
no i pita zbita
Moja kumpela (Polka) w tym roku lub rok temu skonczyla tutaj wlasnie tez prawo i mowila ze super jest ta uczelnia