Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie tak jest.Iskierka teraz po takim pustym domu to sie chyba echoooooo niesiewierze ze teraz celebrujesz kazda chwile spokoju.

no duzy, duzy, 11 kg ma prawie to co sie dziwic heheh:-) 
No ale sobie nie zalujemy, w koncu 2 lata nas tutaj nie bylo
Wszystko na jedno kopyto, kolory jakies takie nijakie i w sumie nic nie wybralam, choc w paru sklepach juz bylam. chyba jak wroce do nl to na marktplaatsu cos wyszperam
Swoj wozek musze juz sprzedac, bo Tomek do siedzenia sie zabiera, wiec gondola miejsce bedzie zabierac, a sam stelaz od wozka mi w aucie duzo miejsca zajmuje. Nie wiem jak sie zabierzemy spowrotem do nl, betow tyle nakupowalam ze masakra, a tu tylko vectre mamy
bagaznik pojemny, ale lacznie z wozkiem Tomka i lezaczkiem to sporo miejsca sie usunelo. gdzie tu jeszcze sloiki do Tomka pokupowac i rozne kaszki
chyba busem to wszystko wysle, nie bede sie stresowac 

bo w Holandii nie ma takich dobrych 
ponoc mala przysnela z wrazenia, a Tomek siedzi i sie cieszy
masakra, normalnie idzie sie tam zakisic, albo korzenie zapuscic.. Zrobili by w koncu cos z ta koleja bo az glowa mnie rozbolala z tego powodu hahahaha
az mi sie wspomnialo jak z Zakopanego z sylwestra wracalismy i ludzie nawet w kiblach siedzieli
my sie wcisnelismy do 1 klasy i na szczescie cala droge udalo nam sie przesiedziec
ale i tak zbytniej poprawy nie ma, no wstydzili by sie, ciekawe jak to wszystko na euro wygladalo i funkcjonowalo