Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i nawet się troche martwiłam...bo aż ponad miesiąc nie odwiedzałaś forum.ooo widze ze trafia na tablice ulubiony temat : lekarze i konowaly
no coz, ja jeszcze nic nie bede mowic, bo dziecko mi sie nie urodzilo, a w Polsce pediatrow nie znam w ogole, ale jakos ciezko mi uwierzyc w ich bezinteresowna pomoc i wszechstronna wiedze. Moze jak im sie dobrze zaplaci to faktycznie beda mili i przez godzine z zachwytem beda macac dziecko, ale jeszcze nic takiego nie slyszalam od kolezanek , ktore chodza normalnie z NFZ-tu![]()

Nana, wspólczuje problemów, ale twoja (i chyba nie tylko twoja) sytuacja utwierdza mnie w przekonaniu ze dobrze zrobiliśmy wymeldowywując się z PL...Poprostu jestesmy zameldowani w pl i nie placilismy podatkow a auto kupilismy wiec oni wszczeli dochodzenie skad na to pieniadze mielismy.
Mam pytanko, czy ktos z Was zdawal jakikolwiek egzamin z angielskiego w Holandii? przymierzam sie zdawac, ale jeszcze nie wiem, jaki![]()
Akurat ta która "z zachwytem maca moje dziecko" bierze jedynie 50 zł za godzinną wizytę, więc to chyba dość mało. Nie uważam, że wszyscy lekarze w Pl są cudowni, tam też jest sporo konowałów, dlatego zaznaczyłam że polecam każdej mamie rutynową kontrolę dziecka jak będzie w Pl, ale aby iść do lekarza z polecenia. Ja tak dostałam namiary do mojej pani pediatry (poleciły mi mamy tutaj na forum BB w dziale Kraków) i to jest prawdziwy pediatra z powołaniem.