Iskierka71
Fanka BB :)
The Hague, weź pod uwage fakt, że dwulatkowi można wytlumaczyć żeby mamy nie gryzł po sutkach, a dziecku 3-4 miesięcznemu niebardzo.... Więc nie porównuj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też o tym słyszałam. Ja karmię i karmię. Jestem strasznie uparta, więc wszelkie bóle i inne tego typu rzeczy mnie nie powstrzymają. A z tymi zębami, to jakby ktoś nie wiedział, to się śmiałam. Moja ma taki apetyt, że ciuchy zaczynają znowu na mnie wisieć... co oznacza, że mogę sobie wcinać słodycze hahaha. Oczywiście bez przegięćJeju the hague cos taka nerwowa dzis...![]()
podobno jak dziecku zeby rosna to zmienia technike pobierania pokarmu. Nie wiem jak to dziala , ale cos mi sie tam obilo o uszy.
Wpadla mi jeszcze taka ciekawostka w rece ostatnio z prasy holenderskiej, ze dzieci pobierajace pokarm z piersi mamy lepiej rozwijaja aparat mowy, poniewaz podczas karmienia piersia musza sie bardziej napracowac buzia aby otrzymac pokarm.
troche sie martwie tym karmieniem piersia ze cos pojdzie nie tak, bardzo chcialabym karmic cycuszkiem... mam nadzieje, ze sie uda!

.
i np. lubie pierogi, rozne salatki z jajkami i majonezem 

chyba moj organizm robi sobie jakies odtruwanie po tych wakacjach
abstynencja pokarmowa 
i w koncu moge sie napic mleka czy zjesc jogurt - 7 miesiecy nie jadlam, bardzo mi tego brakowalo 
Nie krzycz na mnie, a jak masz nerwy to idz się wyrzyj na garnkach w kuchniIskierka, a jak sobie porownam, to co?? Co Ty mi tu rozkazujesz![]()
Juz Ci kiedys napisalam, zebys czytala moje posty ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisalam, ze 2 latek gryzie po cyckach. WIĘC O CO CI CHODZI?
No to akurat jest nie tylko w prasie holenderskiej. Nawet chyba sama to przytac załam jakiś czas temu podczas dyskusji co lepsze butla czy piers....Wpadla mi jeszcze taka ciekawostka w rece ostatnio z prasy holenderskiej, ze dzieci pobierajace pokarm z piersi mamy lepiej rozwijaja aparat mowy, poniewaz podczas karmienia piersia musza sie bardziej napracowac buzia aby otrzymac pokarm.
troche sie martwie tym karmieniem piersia ze cos pojdzie nie tak, bardzo chcialabym karmic cycuszkiem... mam nadzieje, ze sie uda!