AnnJ, tak jak Ci kiedyś pisałam mam kołderkę, poduszkę i pościel Fernetti, dokładnie to:
Entliczek - markowe sklepy dla dzieci i niemowląt Rabbit Blue Premium - Pościel Pościel Feretti Quinetto Rabbit Blue Premium
Na razie Janek śpi w śpiworkach, bo i tak się rozkopuje, więc kołderka na razie jest bez sensu. Zakup wcześniejszy to dobry pomysł jeśli będziecie jechać autem, bo to jednak troche miejsca zajmuje.
Janek śpi 1-2 razy dziennie, częściej 2 razy....ale i tak głównie na spacerkach, więc nie za bardzo zyskuję wolnego czasu.I też już od jakiegoś czasu śpi w swoim pokoju. Budzi się nadal tak samo w nocy, ale wydaje mi się że dzięki temu z rana śpi troszke dłużej.
clauditka, do tych Speel-o-theek co ja chodzę poprostu się przychodzi i tyle. Nie trzeba się nigdzie zapisywać, zgłaszać. Przychodzisz kiedy chcesz, możesz przyjść po rozpoczęciu i wyjść przed koncem. Płaci się tylko 50 centów, to taka umowna zrzutka na herbatę, kawę, ciastka dla dzieci tych starszych.
Sencilla, to trzymam kciuki za badanie bioderek.
Moja znajoma, która jest w ciąży ma bardzo wysokie ciśnienie i podejrzenie pre-eklampsji. Dzisiaj się dowiedziałam.... a druga właśnie wczoraj urodziła Kubusia!!! Natomiast miesiąc temu moja najlepsza przyjaciółka urodziła Lucynkę. Co do ciąż u znajomych, to czekamy jeszcze na małego Aleksandra i Sarę (tą właśnie ciążę z problemami).
A tutaj mój mały Harry Potter

Na razie powoli się oswajamy z okularkami,każdego dnia troszke dłużej...ale i tak ściąga.