reklama

Holandia

DZIEN DOBRY...

Iguana u mnie najwazniejsze jest zeby sie rokladala bo moj V lubi podsypiac na zakupach:-)
Agss u mnie w Bredzie jest tlumaczka jak chcesz to ci dam namiar:tak:albo poszukam ci na niedzieli... po poludniu zeby byla z twoich okolic...:confused:

moj M szaleje z kielbasami znowu - zwariowac z nim mozna:-)

reklama
Hejka!
My juz zrobilismy male zakupy do pl-to znaczy prezenty dla chrzesniakow,itd

Iguana tak jak Ania Ci napisala zeby sie rozkladala,bo ja kupilam z Quinny i teraz zaluje bo moja sie nie rozklada,ale moze w pl kupie jakas a ta sprzedam jak wroce.A Janek super wyglada w tych okularkach.

Sencilla zdrowka,,,nie pamietam komu jeszcze dokucza chorobsko-ale rowniez zdrowka.Bo wiem ze ciezko lezec w lozku jak sa dzieci.

Szukalam u nas speelothek ale niestety tylko w poniedzialek i piatek od 19-20 otwarta a ja pracuje do 19,zanim wroce do domu to jest 19,15 wiec niestety nie dla nas.
Co do spanie to Alex juz tez spi raz dziennie ok.1.5-2.0 godziny a wieczorem dopiero okolo 22 zasypia.Takze nie spi za duzo,no bo rano okolo 8 juz wstaje.
Ostatnio kupilam mu fajne butki-polecam, bardzo wygodne,z miekka podeszwa.
Clarks cruiser crew babyschoentjes.
Oki lece bo mam zamiar auto troszke w srodku doprowadzic do porzadku.

Znalazlam cos takiego powodzenia...

Pani Jolanta Goedhart-Piekalkiewicz, tłumacz
adres: Eikenlaan 48, 3203BL Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland / Holandia.

info [NED]:

info [POL]: Tłumacz języka polskiego, niemieckiego. Członek NGTV, SIGV i TEPIS.

info [ENG]:

tel: +31-18-161-1332, +31-6-5364-5018
fax: +31-18-161-1332
e-mail: jolka@hetnet.nl
internet:

Iguana maly wygoda czadowo...

Ostatnia edycja:
Kochane, spiesze powiadomic, ze nasza droga Ayni urodzila dzisiaj zdrowego, rumianego i dorodnego (3990 g) synka Adasia. Szczesliwe zakonczenie trwajacego 9 miesiecy oczekiwania mialo miejsce o godz. 09.09 czasu miejscowego. Urodzila silami natury, bez wspomagaczy i znieczulenia.

Witaj Adasiu na tym pieknym swiecie! Zycze Ci milosci i dobra!

Ayni gratulacje!!!

Its_A_Boy-Birth_Announcements-157_big.gif

reklama
Iskierka, 3 razy w tygodniu??? To super! Moja Speel jest otwarta tylko raz w tygodniu 9-11:00. Znalazłam jeszcze drugą w okolicy, która też jest otwarta raz w tygodniu, też od 9-11:00, ale w inny dzień, więc zajęcia mi się nie pokrywają (jedna ma w poniedziałki, a druga w czwartki) i chodzimy do obu;-).
No widzisz, a jak pisalas ze chodzicie to ja myslalam ze w takim duzym miesce to jest otwarta codziennie, a w malym tylko 3 razy w tygodniu....
Aha i u nas trzeba sie zapisac i zaplacic 14€ za rok - chyba nic nie poplątalam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry