nana19
Fanka BB :)
ANP gratuluje drugiego chlopczyka,bedzie Alex mial braciszka do zabawy i nie tylko
Nasze autko tez zepsute i stoi bo naprawa to jakies minimum 2 tys eurusow
ANIU zdrowka dla Victorka ,moj Tymek w przedszkolu radzi sobie super.Bawi sie zdziecmi ,spiewa po swojemu,klaszcze.Tylko ze juz 3 tydz choruje i od wczoraj ma goraczke wiec dzis w domku siedzimy.
KAROLA ooo
no to sie zaczyna .Ja tez w przedszkolu mialam narzeczonego nawet do ksiedza chodzilismy by nam slub dal
GOSIA tak to prawda ,ja od kad pracuje to jestem lepiej zoorganizowana ,bo tak to wszystko odkladam na pozniej bo jest czasssssssss

Nasze autko tez zepsute i stoi bo naprawa to jakies minimum 2 tys eurusow

ANIU zdrowka dla Victorka ,moj Tymek w przedszkolu radzi sobie super.Bawi sie zdziecmi ,spiewa po swojemu,klaszcze.Tylko ze juz 3 tydz choruje i od wczoraj ma goraczke wiec dzis w domku siedzimy.
KAROLA ooo
no to sie zaczyna .Ja tez w przedszkolu mialam narzeczonego nawet do ksiedza chodzilismy by nam slub dal
GOSIA tak to prawda ,ja od kad pracuje to jestem lepiej zoorganizowana ,bo tak to wszystko odkladam na pozniej bo jest czasssssssss

normalnie...chociaż od godziny chyba mu sie spać chce ale nie potrafi sie ułożyć...w nocy mamy masakre bo bardzo wysoka gorączka
i ogólnie marudzi całą noc... mam nadzieje ze go wykuruje do poniedziałku;-)
i odpukać nasz na razie działa... oby jak najdłużej!
Duzy chlopczyk juz z Tymusia
Nana łącze sie z tobą w bólu nocek nieprzespaych...może się uda dzisiaj
pospać...
bede wygladac jak idz i nie wracaj