Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ANP gratuluje drugiego chlopczyka,bedzie Alex mial braciszka do zabawy i nie tylko
Nasze autko tez zepsute i stoi bo naprawa to jakies minimum 2 tys eurusow
ANIU zdrowka dla Victorka ,moj Tymek w przedszkolu radzi sobie super.Bawi sie zdziecmi ,spiewa po swojemu,klaszcze.Tylko ze juz 3 tydz choruje i od wczoraj ma goraczke wiec dzis w domku siedzimy.
KAROLA ooo no to sie zaczyna .Ja tez w przedszkolu mialam narzeczonego nawet do ksiedza chodzilismy by nam slub dal
GOSIA tak to prawda ,ja od kad pracuje to jestem lepiej zoorganizowana ,bo tak to wszystko odkladam na pozniej bo jest czasssssssss
Witam popołudniowo...
u nas kobietki Victor w dzień wygląda i zachowuje sie prawie normalnie...chociaż od godziny chyba mu sie spać chce ale nie potrafi sie ułożyć...w nocy mamy masakre bo bardzo wysoka gorączka dopiero po czopkach schodzi...i ogólnie marudzi całą noc... mam nadzieje ze go wykuruje do poniedziałku;-)
Kosztów napraw nie zazdroszczei odpukać nasz na razie działa... oby jak najdłużej!
Co do pracy też sie zgadzam - jak sie jest zabieganym wiecej rzeczy można zrobić i ..przewidzieć co bedzie pojutrze..
Ja też już skończyłam sprzątać chate, mąż sie zobowiązał zrobić zakupy na cały tydzien teraz tylko myśle co by tu upiec...:-)
u nas jakis spokojny dzien... ja sie jakos taka rozbita czuje, Daan tez przed tv a Thijsje spi chyba musimy dojsc do siebie po ostatnich dwoch dniach, chlopaki wybawily sie na placu zabaw a ja z nimi
Aniu u nas noce przerywane, Thijsie sie znowu budzi na mleko, budzi przy tym Daana i 3 w nocy i wszyscy na nogach, a rano 7 juz sie znowu budza
Anp u nas jak sie auto zeepsulo to zamiast naprawiac sprzedalismy go na zlom, bo koszty naprawy byly wyzsze niz warosc auta plus ze do tego za miesiac musial isc na przeglad i nastepne koszty....
u nas po zimie dzisiaj wszystko stopnilo i dobrze.....:-) nie lubie zimy.....
Nana ciesze sie ze w pl sprawy sie uregulowaly jejcia za 2 tysiaki juz sie kupi jakies zgrotka a tu sama naprawa tylenie zazdroszcze Duzy chlopczyk juz z Tymusia
Aniu moze Victorek zlapal jakies wirusa
u nas juz tez posprzatane ,poprane jeszcze praowanie..
Milence zeby ido bo dzis zauwazylam popuchniete dziaselkapewnie dlatego sie w nocy co godz budzi
Anp dobrze ,ze w pl wam auto naprawili ,polowa kasy w kieszeni
Anka Ty jestes bored, a ja wrocilam dzis z tancow o 4 a od 7 juz jestem na nogach i co najgorsze spac mi sie nie chce, a dzis goscie przylaza do nas na roczek Tomusia bede wygladac jak idz i nie wracaj
Hague no ładnie zabalowałaś...ja sie obudziłam o 7.00 całe towarzystwo spało do 9.00 więc mi sie strasznie nudziło... u nas dzis ostatni dzień wakacji - tatuś ma w planach basem ze starszakami a mama...kuracje młodszego co wciąż gorączkuje... udanej imprezki!