reklama

Holandia

reklama
dobre popoludnianko!
Ale sie usmialam z tych Waszych Arkow :tak:
Ktos pytal o proszek do prania, ja kiedys uzywalam Neutral, o ktorym Ania tez pisze, a teraz uzywam Ariel Sensitive, super pierze i bardzo ladnie delikatnie pachnie.
Ma-Rita, ja tez uwielbiam Francje i Szwajcarie, we Francji studiowalam pol roku i pracowalam tez, w Alpach :tak: Ach, co za widoki!! Uwielbiam tez Szwecje i Norwegie.. Tam to jest pieknie :happy: Zreszta mi sie w kazdym kraju podoba, bo kazdy ma cos swojego, niepowtarzalnego i pieknego!

aOLA my soczki kupujemy w Niemczech bo mamy tam okolo 30 km i jezdzimy dosc czesto tam na zakupy.. z tego co wiem to ty raczej blizej belgii mieszkasz:dry: ale w niemczech wybor tego jest ogromny i nie sa drogie... proszku uzywam a raczej juz koncze z LOVELA bo zaczelam malej prac ciuszki w naszym broszku BONUXIE i nic kompletnie jej nie jest.. pieluszki przywoze z polski ale jesli mi zabraknie to kupuje tutaj pampersy-cenowo prawie tak jak u nas w polsce...

Witam późnym popołudniem....

Faktycznie z tymi mężami wam się udało!Też się śmiałam...:-D
Sencilla ty to wiele masz wspólnego ze mną :tak:- ja też używam Ariela do prania.Tak wogóle to prałam tylko pare miesięcy w tym Neutralu a poźniej przerzuciłam małego na normalny proszek i nic mu nie było...:-);-)
MaRita ale ci zazdroszczę tego spania do 10.00:szok::-D
Ja to nie pamietam kiedy tak spali...
Po prostu ranne ptaszki...co prawda w nocy do nich nie wstaję bo śpią już do ...7.00 rano,ale tak do 10.00 poleżakować hmmmmm!:rofl2:
Wstyd się przyznać ale we Francji jeszcze nie byłam...:zawstydzona/y:zawsze coś wyleciało i nie pojechaliśmy...Za to parę miesięcy pracowałam w Kopenhadze i bardzo mi się ten kraj tez podobał...:-)Kurcze wy to straszne podróżniczki jesteście z tego co widzę...:sorry2::laugh2:
Miłego wieczorka...

Mam pytanie do dziewczyn posiadajacych Cyfrowy Polsat. Czy u Was tez CBeebies jest zakodowany???? Rano jeszcze mlody ogladal, wlaczylam teraz a tu ZONK :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zakodowany :crazy:

sprawdziłam i u nas jest, być może coś u nich sie popsuło bo nam ostatnio pozmieniali nr programów:baffled:

natka86- chyba jesteśmy wszystkie 4 mamami ze stycznia 2008 :tak:

ja też jeszcze nie byłam we francji:crazy: może jak wiki troche dorośnie to się wybierzemy:tak:

a teraz czekam na mojego P i się doczekać nie mogę:angry: pojechali na chwile pomóc w przeprowadzce i nie ma go kilka godzin:baffled:

aneta- co do prezentu na roczek polecam konika bujanego albo rowerek:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry