reklama

Holandia

witam z rana:-)
wczoraj cały dzień coś robiłam... musiałam myć okna wystawowe takie jak w sklepie masakra:baffled:
cała kamienica opusciła mieszkania teraz tylko czas na nas:tak:
wczoraj byłam w polskim sklepie- kupiliśmy chrupki kukurydziane:-)

aOLA -a co do proszku to ja przywoze z polski lovela, nawet nie wiem czy tutaj sa.
soczki kupuje otrivin i friso niestety nie ma duzego wyboru smakowego wiec przywoze tez troche z polski.

Sencilla- śliczne fotki,chyba są gdzieś poza miastem a myślałam że mieszkasz w amsterdamie:confused:

reklama
Witam:-):-)

Właśnie robię sobie kawkę ;-)ktoś pije ze mną ?;-)

Sencilla zajefajne fotki a widoki....................extra!!!

Twiggless zdrówka zyczę ;-)
ja trochę sie nie wyspałam oglądałam wczoraj eurowizję i Polska wygrała w końcu !!!
Mój A wczoraj kosił trawniki więc my z małym mu pomagaliśmy bo mój synek jak widzi coś co ma kierownicę to normalnie szaleje jak dorośnie to chyba będzie jakimś rajdowcem:-D:-D:-Dzałączam fotki
a my dziś wybieramy się na kermis mam nadzieję że pogoda nam nie pokrzyżuje planów :tak:
miłej niedzieli :-)
narka laski:-)

Załączniki

• holandia 104.JPG
    holandia 104.JPG
    86,2 KB · Wyświetleń: 43
  • holandia 095.JPG
    holandia 095.JPG
    84,7 KB · Wyświetleń: 46
witam!!!

agnes ja już mam kawkę moj A mi zrobił i nawet śniadanko miałam pod nos:-):-):-)
lubię niedzielę bo jak Sebcio wstaje daję mu cyca i oddaję tatusiowi a ja dalej kima i wylegowanie w łóżeczku:-)
agnes fajne fotki i jaki mały szczesliwy:-) zauważyłam również auto z NLI rejestracją mój A jest z lidzbarka. a to czy je autko?
u nas pogoda do d...... mieliśmy dziś jechać nad jeziorko i pochodzić ale nie jedziemy pogoda pokrzyżowała nam plany:no:
pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!!

agnes gdzie idziesz na kermis? u nas właśnie jest :tak:
aniahaven na szczęście w czwartek przyjeżdza szwagierka z PL to mi przywiezie skoro tu nie ma:confused:

moja mała śpi a Piotruś gotuje obiad z tatą:-)

12wrześnie się okaże czy będziemy mieć mieszkanie z gminy tzn jest już przyznane (4pokoje w bloku) ale coś tam jeszcze brakowało Sama nie wiem czy chce czy chce wracać :dry:

Olgunia to jest nasze auto mój Arek jest właśnie z tamtąd jaki ten świat mały :-D
ja nie mam tak dobrze bo nawet mój w niedziele pracuje co prawda do 12 ale zawsze wstać musi:crazy::angry::crazy:
aOla a z kąd ty jesteś bo nie doczytałam ja się wybierałam do Erpu to takie małe miasteczko ale właśnie się rozpadało wiec nic z tego :crazy::angry::angry:i co tu robić?
narka do potem......

Witam w niedziele :-)

Moje mlode pospalo dzis do 10 wiec i ja moglam dluzej polezakowac :rofl2:

Sencilla no to super, ze dziewczynkom tak spodobala sie przyczepka i wycieczki rowerowe :tak:

A ja przyznam sie Wam, ze Holandia w ogole mi sie nie podoba. Nic tylko platteland, koeien i weilanden :dry: No i pogoda doprowadza mnie do szalu :no: Ani lata,ani zimy tylko caly rok jesien :baffled:

Uwielbiam za to Francje i Szwajcarie. Tamtejsze klimaty i krajobrazy to jest to :tak: Niestety tylko pomarzyc sobie moge, bo moj chlop taki patriota, ze o przeprowadzce nie ma mowy. A szkoda :-(

Tym optymistycznym akcentem koncze moja wypowiedz i pedze do ksiag :rofl2:

Milej niedzieli :-)

Witam niedzielnie:tak:
My wróciliśmy z kościoła, Oli przespał całą mszę jak zawsze:tak:
Sencilla, Agnes fajne fotki:tak:
Dostaliśmy zaproszenie na roczek za tydzień i nie mam bladego pojęcia co kupić i za ile? Proszę o propozycję:tak:
U nas też pogoda fatalna:crazy:
Obiadek na dziś przygotowałam wczoraj, więc dziś mam wolne:-)

Olgunia mój A jest rocznik 76 :-D
Aneta2222 ja byłam na roczku w sierpniu to kupiłam zabawkę z Fischer Pr. to było w 3 dniu pobytu mojego w NL więc kupiłam to w PL na allegro kosztowała 140 zł
Ma -Rita mnie się też za bardzo Holandia nie podoba ale co zrobić coś za coś :tak:
a na temat pogody to już wogóle się wole nie wypowiadać :szok::crazy::szok:
chociaż właśnie przestało padać może uda się wyjść:-)
narka......:-):-):-)

Załączniki

• holandia 098.JPG
    holandia 098.JPG
    83,5 KB · Wyświetleń: 51
  • holandia 103.JPG
    holandia 103.JPG
    81,2 KB · Wyświetleń: 69
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama