reklama

Holandia

Witajcie kobity
ostatnio nie za bardzo pisze, bo nie narzekam na nadmiar czasu... :no: Teraz dzieciaki juz spia, mezus tez, hihi, to mam chwilke!
Co do przyczepki, to jestesmy z niej megazadowoleni. Cena razem z siedziskiem na niemowlaka (ktore kupuje sie osobno) to 470 euro. Bez siedziska jakies 390. Sa rozne modele i firmy, sa i tansze, i drozsze, zalezy, co sie chce.
Nareszcie jestem mobilna! Ciesze sie z tego bardzo, bo uwielbiam sport, a rowery zwlaszcza :tak:
Aniu, ja tez uwielbiam pange, zwlaszcza pieczona z maselkiem oraz groszkiem, cukinia i marchewka. W ogole lubie gotowac, mniam mniam! A chyba sie uzaleznilam od bitej swiezej smietany firmy friesche vlag, czy jakos tam.. Z kawusia po prostu niebo w gebie.. Na razie dodatkowych kilogramow nie mam, ale jak tak bede dalej zajadala to... :szok:

Dobrej nocki zycze wszystkim i milego weekendu!
Ma-Rita i Ania, zapraszam w odwiedziny, bo cos kiedys napomykalyscie o nich :sorry2:

reklama
maluszkom swietującym miesięcznicę wszystkiego NAJ NAJ i zdrówka...

mowa o pandze mniam mniam, mój młody dzis wsunął prawie cały filet tej rybki:szok: ziemniaczki i zieleninka były bleee dla niego dziś... a ostatnio przeczytałam niezbyt ciekawy artykuł na temat hodowli pangi i szczerze mam nadzieje ze to co sprzedają tu w sklepach niezgadza sie z tym artykułem...
a u nas po staremu... jak młodego zęby przestaly meczyc to przypętał się katar i zaś znow nocka bedzie do dupy bo ciezko mu sie oddycha noskiem i sie przebudza...
chociaz jak bylismy dzis u kumpeli a tam dom pelen dzieciakow jakos mu nie przeszakdzały gile zwisające z nochalka
icon_wink.gif
ino ostro protestował jak mu przerwałam zabawe o 20tej bo jechalismy juz do domu...

rowniez i ja przylaczam sie do Sencilli i życze wszystkim udanego weekendu...
buziale

Witam z rańca....

Dziekuję w imieniu swoim i Sencilli za życzenia dla milusińskich...:-D
Moi wczoraj padli oboje o ósmej więc nie czekając sama wskoczyłam do łózeczka i poczytałam sobie trochę...:tak:
Mój mały odkąd się przeprowadziliśmy w nocy sypia super nawet w swoim łóżeczku,pomijając jakieś dni związane z ząbkowaniem.Wtedy człapie do naszego wyrka w srodku nocy i zasypia u nas.Tak chyba łatwiej znosi ból..:baffled::sorry2:
Karinie za to wprowadziłam tabelkę z naklejkami - chyba każdy zna.
I muszę powiedzieć,że bardzo się stara mieć więcej tych pozytywnych symboli...
Lecę na zakupy....:laugh2:

czesc dziewczyny!!!
mój maluch broi na podłodze a ja pije kawkę , musze chociaż jedną kawę ciepłą na dzień wypić :-)
dzis na obiad robimy pyzy bo sama nie zrobię z Sebastiankiem bo to kupę roboty:tak::-)
ja też bym chciała się podszkolić języka :-) tylko do szkoły na razie nie pojde bo co z Sebciem chciałabym prywatne lekcje żeby ktoś do domu przyjechał tak by dla mnie było wygodnie:-) ale chyba nie ma tak:-D
pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Dzień doberek:-):-):-)

Widzę że z Ani i Olguni to ranne ptaszki w sobotę tak wcześnie na nogach :confused::-)
Ja jestem jakaś nie dzisjejsza może kawka mi pomoże i coś słodkiego ;-)
bo jeszcze dziś mam tyle roboty :szok:
Dla wszystkich mamuś i dzieciaczków miłego wekendu ;-)
na razie....

Załączniki

• holandia 058.JPG
    holandia 058.JPG
    88,7 KB · Wyświetleń: 51
A jeśli chodzi o naukę języka to też powinnam iść gdzieś do szkoły ale na razie jakoś nie mogę się zmobilizować :szok::szok:a jeszcze jak byłam w PL to mialam takie ambitne plany że od razu idę do szkoły :szok::szok:ale wlaśnie też nie mam co zrobić z Dawidkiem :tak:
teraz naprawdę już spadam;-)

A ja już po zakupach....:-D
Dziewczyny czasami organizują specjalne żłobki dla dzieci a mama sie uczy w tym czasie...:tak:
Beauty cos o tym wie...;-) a poza tym można znaleźć kogoś na te pare godzin...
Też sobie zrobie kawkę chyba...chociaz może pierwsze śniadanko zalicze!
Miłego weekendu też wszystkim...

Witam porannie i weekendowo :) Chociaż u mnie ten weekend zacznie sie dopiero od jutra:( Dzisiaj moja młoda ma pierwsze zajęcia w polskiej szkole i tak mam cały dzień rozpie.... bo lekcje ma na popołudnie :baffled:

Małemu za to idą dolne czwórki, oczywiście obie na raz, więc męczymy sie razem:baffled:

Twiggless, super zdjecia , no i model spisał sie na medal :-)
Buziaki dla wszystkich kilku i kilkunasto- miesieczniaków;-)

Później postaram się wam jeszcze coś o tych kursach napisać...

Dzien dobry sobotnio :-)

Widze, ze niektore z Was uwijaja sie jak pszczoly, zakupy porobione itp. ,a ja dopiero koncze sniadanie ;-) Mlode pospalo dzis do 9 a potem bawilo sie u nas w sypialni i tak gnilismy w lozku do 10. Ale zaraz wybieramy sie po zakupy.

Twiggless ja tez czytalam ten artykul na temat pangi i przyznam, ze nie kupuje. Wole kupic dorsza czy sole, czyli cos co zostalo zlowione w morzu, a nie sztucznie wychodowane. Lososia tez rzadko kupuje.

Beauty napisz koniecznie jak bylo w tej polskiej szkole :tak:

Olgunia prywatne lekcje z dojazdem nauczyciela do domu sa jak najbardziej mozliwe :tak:Tylko taka przyjemnosc kosztuje niestety od 30 Euro za godzine.

Sencilla dzieki za zaproszenie. Bardzo chetnie bym skorzystala, tylko nie wiem jak i kiedy znajde czas :rofl2: No ale moze cos wymysle :tak:

No a gdzie podziewaja sie Paulina, Kamila i Pola????
Mama Mikolaja to chyba pisala, ze internetu nie ma...

Milej soboty dziewczeta :-)

reklama
dzien dobry poludniowo
ja wlasnie wrocilam z basenu z Marysia, R. zostal z Tosienka. Moje dziecie w poprzednim wcieleniu bylo chyba ryba :) ALe nie panga :-D Raczej tunczykiem, mniam mniam.
Ide do sklepu, ktos chce cos?
A co w ogole nie tak jest z ta panga? Tego artykulu nie czytalam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry